אני לא חובבת גדולה של חטיפי בריאות. הם לא טעימים לי. מעדיפה לאפות תבנית חטיפי גרנולה פריכים או לערבב חופן אגוזים, גרעינים ותמרים מגולענים וליהנות מממתק מן הטבע. עד שגיליתי את Barbary והתמכרתי.
לעוד כתבות אוכל והמלצות הכנסו לעמוד האוכל שלנו
דרך קבע אני זורקת לתיק חטיף קשיו וחמוציות או אגוזים, שקדים וצימוקים ומתחילה את היום. טעים לי, מאוד.
החטיפים הקטנים והנפלאים מצטיינים בשפע של אגוזים ופירות, מעל ל-70% ליתר דיוק. הם עשויים חומרים טבעיים בלבד, הם אינם מכילים גלוטן ורובם מתאימים לטבעונים.
גם תובנותיה של הנטורופתית ד"ר הילה גבע אבירם משמחים אותי עד מאוד. ד"ר גבע אבירם, Ph.D, מנהלת רשת מכללות "מדיטבע" ויועצת לחברת "טבעית - מוצרים מן הטבע", מציינת כי החטיפים מהווים ארוחה בריאה למבוגרים ולילדים (מגיל 5), המכילה את כל אבות המזון, וזאת בזמינות ובנוחות - בכל זמן ובכל מקום (בעבודה, בבית הספר, לנשנוש בין הארוחות, לטיולים, לנשים מניקות, לפני אימון ספורט ועוד).
הפירות בחטיפים מכילים סוכרים איכותיים (פחמימות מורכבות), התורמים לאיזון רמת הסוכר בדם ולתחושת שובע, עשירים בחלבון ובמגוון ויטמינים ומינרליים חיוניים. התמר, למשל, עשיר בנוגדי חמצון, וויטמינים ומינרלים, בהם - ברזל, סידן, מגנזיום ואבץ.
מיני האגוזים השונים המצויים בחטיפים עשירים בחומצות שומן בלתי רוויות (הטובות ללב, לעור ולאיזון הורמונלי), חלבונים החיוניים לבניית הגוף וכן בסיבים תזונתיים וויטמינים ומינרלים רבים, כגון -ויטמין E , ויטמין B קומפלקס (המסייע למערכת העצבים), מגנזיום, אבץ (לחיזוק חיסוני), סלניום ועוד.
השזיפים עשירים בוויטמין A (החיוני בין היתר לעור, לעיניים ולריריות), בנוגדי חמצון, בברזל (למניעת אנמיה), באשלגן ובמגנזיום (לעצמות, למניעת התכווצויות שרירים, ולשינה טובה), וכן ידועים כמועילים לעצירות.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
בסדרה ארבעה טעמים נהדרים, המכילים יותר מ- 70% אגוזים ופירות: חטיף תמרים עם אגוזי מלך ושומשום מלא, חטיף שזיפים עם אוכמניות וקוקוס, חטיף קשיו, אגוזי מלך חמוציות וסילאן וכן חטיף אגוזי מלך, שקדים, צימוקים ודבש.
החטיפים מוצעים למכירה כיחידות ובמארזים
מחיר יחידה לצרכן כ-5.90 ש"ח. מחיר מארז של 4 חטיפים – כ- 19.90 ש"ח
להשיג ברשתות השיווק
קצת על חברת "טבעית מוצרים מן הטבע": החברה, שהוקמה בשנת 2001, מתמחה בפיתוח ובייצור חטיפי בריאות. המפעל, הממוקם באזור התעשייה הדרומי של אשקלון, התמקד במשך שנים בייצור "פרייבט לייבל" לחברות מובילות בשוק הישראלי, ובייצוא. המפעל מייצר תחת כל התקנים והנהלים לאיכות ובטיחות במזון – איזו 9000, HACCP , ו- GMP. כל מוצרי החברה הנם ללא גלוטן. כמו כן, החברה מייצרת גם מגוון מוצרים ללא תוספת סוכר, וחטיפי בריאות אורגניים. כשרות פרווה למהדרין – בד"צ בית יוסף, ובהשגחת הרבנות אשקלון.
מיקי שמו מציג: בריא זה הטעים החדש
