הותר לפרסום, כי המשנה לפרקליט המדינה לענייני אכיפה כלכלית, עו"ד יהודה שפר, 51, הוא החשוד בדריסה למוות של הולך רגיל ביום שבת בחיפה. שפר נחקר בסוף השבוע, לאחר שדרס למוות את אליאס מנסור, תושב חיפה בן 65, ובסיום החקירה שוחרר בתנאים מגבילים.
התאונה הקטלנית התרחשה בשבת בצהריים בשדרות אבא חושי בשכונת רמת אלמוגי בחיפה. מנסור עסק בפעילות ספורטיבית כאשר התובע פגע בו ברכב פרטי. מעוצמת הפגיעה נפגע מנסור אנוש וסבל מפגיעה כלל מערכתית.
חובשים של מד"א מרחב כרמל שהגיעו לזירה ביצעו בו פעולות החייאה, אולם לאחר זמן קצר נאלצו לקבוע את מותו. מכיוון שמנסור לא נשא שום תעודה מזהה התקשו במשטרה לזהותו ופנו בהודעה לציבור באמצעות כלי התקשורת. לבני משפחתו שהבחינו כי הוא נעדר התברר כי הוא ההרוג, לאחר שבהודעה נמסר כי הוא נדרס במהלך פעילות ספורטיבית.
בגירסה שמסר לחוקרים במשטרת התנועה טען עו"ד שפר כי מנסור קפץ לכביש מבין מכוניות חונות בעת ריצת ג'וגינג וכי הוא לא נשא אמצעי אזהרה וזיהוי, ולכן לא הבחין במנסור עד שפגע בו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו