אפקט מכבי? מילאנו מתקשה בפלייאוף האיטלקי
הפסידה לפיסטויה 84:82 וסידרת רבע הגמר תגיע למשחק חמישי ומכריע • אלסנדרו ג'נטילה הורחק • הערב: צסק"א תלחם על חייה ברבע גמר ה-VTB מול קובאן (2:2) • אולימפיאקוס ופנאתינייקוס ייפגשו למשחק 2 בגמר היווני (1:0) • סיבוב ביבשת
איטליה. ארמני מילאנו, שהודחה בשלב ההצלבה ביורוליג על ידי מכבי ת״א, חווה קשיים גם בזירה המקומית. הקבוצה נוצחה אתמול (א') על ידי פיסטויה 84:82 במשחק הרביעי של רבע גמר הפלייאוף והסידרה, שעומדת כרגע על 2:2, תגיע למשחק חמישי ומכריע מחר במילאנו.
28 נקודות של קית' לנגפורד לא עזרו לקבוצה של לוקה באנקי, במשחק שבו הורחק שחקנה אלסנדרו ג׳נטילה ביחד עם דרון וושינגטון (אקס הפועל חולון וברק נתניה) מפיסטויה.
המנצחת בסידרה תפגוש בחצי הגמר את ססארי, שהשלימה 0:3 על ברנדיסי. רומא, שגברה גם היא 0:3 על קאנטו (בלי יתרון ביתיות), תפגוש את המנצחת בין סיינה לרג'יו אמילה (2:1 כרגע)
ספרד. העונה הסדירה הגיעה אתמול לסיומה ונקבעו סדרות הפלייאוף: ריאל מדריד- סארגוסה, ולנסיה - קאחסול, ברצלונה – לבוראל קוצ'ה, מלאגה - גראן קנאריה. המשחקים בשיטת הטוב מ-3 יתחילו ביום חמישי.
טורקיה. פנרבחצ׳ה בדרך לגמר עם יתרון 0:2 על קרשיאקה בסידרת חצי הגמר (הטוב מ-5). בסידרה המקבילה הישוותה בנביט ל-1:1 מול גלאטסראיי אחרי ניצחון 67:69.
VTB. צסק״א מוסקבה תנסה להציל את העונה שלה כשתארח את לוקומוטיב קובאן למשחק חמישי ומכריע ברבע הגמר. הקבוצה, שכבר היתה בפיגור 0:2, הצליחה להשוות בזכות שני ניצחונות קשים.
יוון. הערב יתקיים משחק מספר 2 בסידרת הגמר כשאולימפיאקוס, שנמצאת בפיגור 1:0, תארח את פנאתינייקוס (19:45, ספורט 2).
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו