הבהלה לזהב: אייפון 5S הגיע לישראל

בחצות ניתן האות והחלה מכירת האייפונים החדשים בחנויות iDigital בישראל • הבוקר יימסרו המכשירים למי שהזמין אצל מפעילות הסלולר • הפופולריים ביותר: iPhone 5S בצבע זהב ו־iPhone 5C בצבע ורוד

צילום: GettyImages //

כתבת: ליטל שמש צילום: רועי קסטרו

בדיוק בחצות החלה בישראל המכירה של דגמי האייפון החדשים iPhone 5C ו־5S בחנות של iDigital בקניון רמת אביב.

משעה שמונה הבוקר יימכרו המכשירים בחנויות של המפעילות וגם אצל משווקים פרטיים. כמו בארה"ב, גם בישראל בהרשמה המוקדמת אצל המפעילות היה ביקוש גדול לדגם S בצבע זהב שריכז את רוב ההזמנות, ואילו לדגם C הזול יותר הביקוש היה נמוך יותר. עם זאת, הדגם הוורוד זכה לפופולריות וכמעט אזל בשלב ההזמנה המוקדמת. ההיסטריה שאפיינה את התחלת המכירה של דגמים קודמים של אפל לא היתה הפעם.

ברשת פלאפון נמכר דגם S עם 16 ג'יגה זיכרון אחסון ב־3,683 שקלים, כשהמחיר כולל גם 100 ג'יגה נפח אחסון ב"ענן" של פלאפון. הדגם עם 32 ג'יגה נמכר ב־4,208 שקלים. 

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

iPhone 5C בצבעים ורוד, לבן וכחול בנפח זיכרון של 16 ג'יגה נמכר ב־3,099 שקלים. הלהיט בכל החברות הוא דגם S בצבע זהב, שכמעט כבר אזל מהמלאי, והצבע הוורוד בדגם C. בסלקום 5S עולה 3,699 שקלים ודגם C 2,999 שקלים. אורנג' מוכרת את דגם S ב־3,647 שקלים ואת דגם C ב־3,071 שקלים.

כל החברות מציעות זיכוי למחזירים מכשיר ישן. אורנג' הכריזה על טרייד אין מוגדל של עד 1,800 שקלים לדגם קודם, ומוקדי השירות ייפתחו היום משעה שמונה בבוקר ועד שמונה בערב.  רשת iDigital מציעה שדרוג לדגם 5S ב־2,349 שקלים.

ארה"ב: האייפד כבר אזל 

המכשירים החדשים שיימסרו היום בישראל מגיעים כבר עם מערכת ההפעלה החדשה 7.0.2 שבה כבר אפשר לכבות את האנימציה שגרמה לסחרחורות אצל אנשים רגישים. כמו כן תוקנה גם התקלה שאיפשרה לחדור מבעד להגנה הביומטרית של טביעת האצבע.

יש לציין כי בארה"ב החלה שלשום המכירה של הטאבלט החדש של אפל iPad Air, אולם המכשיר עם הזיכרון הגדול של 128 ג'יגה אזל כבר ברוב החנויות. בחנויות המקוונות ההזמנות מתקבלות עדיין והאספקה היא בתוך עשרה ימי עסקים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר