"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בגלל שעון חורף: הנוסעים חויבו פעמיים

נוסעי אגד הופתעו לגלות כי חויבו פעמיים, למרות שעברו קווים ב-90 דקות המותרות

,עודכן
אוטובוס אגד // "נוסעים שחויבו פעמיים - מוזמנים לפנות לאגד". צילום: ה

המעבר לשעון חורף בדרך כלל אינו עובר חלק. בעקבות המעבר לשעון חורף בין יום שבת לראשון נוצרה בעיה בחישוב השעות של אגד, וכתוצאה מכך חוייבו חלק מהנוסעים פעמיים. בעקבות הרפורמה בתחבורה הציבורית כרטיס המעבר מאפשר לנסוע במשך 90 דקות במחיר כרטיס אחד. בעקבות המעבר, מערכת הכרטוס של אגד נשארה בשעון קיץ ונוסעים שעברו בין אגד לדן אן מטרופולין נאלצו לשלם פעם נוספת, למרות שנסעו בפרק הזמן המותר.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

רון רטנר, דובר אגד, מסר בתגובה כי "חל שיבוש חלקי במערכת הכרטוס, שבחלק מהמקרים צמצם את זמן המעבר בין אוטובוסים ובחלק היטיב עם הלקוח והרחיב את זמן המעבר לשעתיים וחצי. אגד תיקן את התקלה תוך שעות ספורות והנחה את הנהגים להפעיל שיקול דעת. נוסעים שחויבו בעת המעבר לאוטובוס נוסף, מוזמנים לכתוב למחלקת פניות הציבור".

"אגד הפעילה קווים ללא מכרז"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר