"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ירדן: שלוש תיירות נפצעו בפיגוע דקירה

שלושה אזרחיות ספרד, מדריך תיירים ומאבטח נדקרו על ידי מחבל שצעק "אללה הוא-אכבר" ונמלט • לאחר סריקה משטרתית התוקף נתפס ונחקר

,עודכן
כוחות משטרה בירדן // צילום: רויטרס // כוחות משטרה בירדן // צילום: רויטרס

טרור בירדן: שלוש תיירות, מדריך טיולים מקומי ומאבטח, גם הוא מקומי, הותקפו היום (רביעי) בפיגוע דקירה בעיר ג'רש שבצפון מערב המדינה.

התיירות הותקפו על ידי גבר מקומי בשעה שסיירו באתר העתיקות הרומי של העיר ג'רש, יעד תיירות פופולרי במדינה. על פי דיווחים בכלי התקשורת המקומי, המאבטח ומדריך הטיולים גוננו על התיירות.

ירדן: פיגוע דקירה בעיר ג'רש // צילום: רויטרס

עוד דווח כי התיירות נפצעו פצעים קלים בלבד והובהלו לבית החולים המקומי. המחבל, שעל פי עדויות של כוחות הביטחון במקום קרא קריאות "אללה הוא-אכבר" במהלך התקיפה ניסה להימלט אך נתפס ונלקח לחקירה.

עוד בנושא:

שני העצורים הירדנים שוחררו

ירדן: "ישראל תשחרר את העצורים עד סוף השבוע"

25 שנה להסכם עם ירדן: יש יתרונות לשלום קר

מלך ירדן יאריך את החכרת מובלעת צופר

בעבר תיירים שמשו מטרה למתקפת טרור בירדן בשנת 2016 כששבעה תיירים נהרגו כשחמושים המזוהים עם ארגון דאעש חטפו מטיילים בעיר הדרומית קראק. הרשויות בירדן משקיעות מאמצים גדולים באבטחת התיירים במדינה שכן תיירות היא אחד ממקורות ההכנסה הגדולים של המדינה המדברית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר