Loading...

המנה הישראלית בהפסקת העשר

הילדים שלכם יחכו כל בוקר מחדש לאכול את הפיתה הזאת

בשיתוף ‘אחלה‘, שטראוס

פיתה סביח

מצרכים:

1 פיתה

1 ביצה קשה (מוכנה מראש) חתוכה לרבעים

1 כף גדושה סלט חציל פיקנטי של 'אחלה'

1 כף גדושה של חומוס 'אחלה' 40% טחינה

אופן ההכנה:

מסירים את החלק העליון של הפיתה. מורחים בכף נדיבה של חומוס 'אחלה' 40% טחינה. מוסיפים כף גדושה של סלט חצילים פיקנטי, מסדרים את פרוסות הביצה לפיתה ומגישים.

בתיאבון!

בשיתוף ‘אחלה‘, שטראוס