"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בשורה לעשרות אלפי חולי סוכרת בישראל - הדור החכם של המשאבות נחת בישראל
טנדם, משאבת האינסולין CLOSED LOOP היחידה בישראל שמאושרת FDA, הגיעה סוף-סוף לארץ • טנדם לא רק מחקה את פעילות הלבלב, אלא גם צופה את ערכי הסוכר 30 דקות קדימה ומכווננת את הזלפת האינסולין אוטומטית בהתאם • משווקת ביותר מ-20 מדינות, ורשמה הצלחה בקרב מאות אלפי חולים בעולם
משאבת האינסולין | צילום: Tandem

בשורה לעשרות אלפי חולי סוכרת בישראל - הדור החכם של המשאבות נחת בישראל

טנדם, משאבת האינסולין CLOSED LOOP היחידה בישראל שמאושרת FDA, הגיעה סוף-סוף לארץ • טנדם לא רק מחקה את פעילות הלבלב, אלא גם צופה את ערכי הסוכר 30 דקות קדימה ומכווננת את הזלפת האינסולין אוטומטית בהתאם • משווקת ביותר מ-20 מדינות, ורשמה הצלחה בקרב מאות אלפי חולים בעולם

, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בשיתוף פאדאגיס ישראל

טנדם t:slim עם טכנולוגיית CONTROL-IQ היא משאבת האינסולין היחידה בישראל שמתחברת במעגל סגור (CLOSED LOOP) לסנסור הרציף לניטור סוכר דקסקום G6, מציעה לחולי סוכרת סוג 1 שילוב מנצח של סנסור ומשאבה.

השילוב של סנסור דקסקום אשר מנטר סוכר באופן רציף ללא צורך בבדיקות דם, כיולים או סריקות ובעל רמת דיוק גבוהה, עם היכולת של טנדם לחזות את ערכי הסוכר 30 דקות קדימה, לכוונן את הזלפת האינסולין בהתאם ואף לתת בולוס תיקון אוטומטי, משפרים משמעותית את רמות ה – A1C ומגדילים את הזמן בטווח התקין של הסוכר עם שיפור בולט בשעות הלילה, מה שמאפשר סופסוף לחולי סוכרת לישון יותר טוב בלילה.

הדור החכם של המשאבות
טנדם מביאה איתה גם בשורה טכנולוגית - המשאבה הקטנה ב- 38% ממשאבות אחרות, בעלת מסך מגע צבעוני, נטענת, מאוד קלה לשימוש והינה המשאבה היחידה בעולם אשר מתעדכנת באמצעות התקנה של קובץ מרחוק, ממש כמו שאנחנו רגילים לראות בטלפונים הניידים החכמים. בדרך זו משתמשי המשאבה נהנים תמיד ממשאבה מעודכנת שאינה מתיישנת.המשאבה מאושרת לשימוש לילדים בגילאי 6 ומעלה, משווקת במעל 20 מדינות בעולם ויש לה כבר מאות אלפי משתמשים.

CLOSED LOOP
דקסקום G6 הקיים בכל קופות החולים הוא סנסור רציף מתקדם לניטור רמות סוכר בדם שמאושר FDA ו – CE ומאושר לשימוש מגיל שנתיים ולנשים בהריון, מתחבר כאמור רק למשאבת טנדם.

דקסקום לא דורש בדיקות דם, כיולים או סריקות ורמת הדיוק שלו מאוד גבוהה. דקסקום מתריע על רמות סוכר נמוכות או גבוהות בדם, וגולת הכותרת שלו היא התרעה של כ-20 דקות לפני ההגעה לרמת סוכר של 55 מ"ג (היפוגליקמיה). בנוסף, ניתן לשתף את הנתונים שנמדדים בדקסקום עד 10 עוקבים. כך מאפשר הדקסקום להורים ובני משפחה להיות מעודכנים ברמות הסוכר של ילדם גם כשהם לא לידם.

בשנים האחרונות לא היתה זמינה בישראל משאבת אינסולין אשר התחברה לסנסור של דקסקום.

Tandem, צילום: Tandem

זו הסיבה שההשקה של טנדם בישראל הינה בשורה כפולה ומאוד מרגשת למשתמשי דקסקום – לא רק משאבת אינסולין שמתחברת לסנסור המצוין, אלא המשאבה המתקדמת ביותר בעולם המתחברת במעגל סגור לדקסקום ומאפשרת להם להיות יותר מאוזנים, לקיים אורח חיים רגיל ופעיל ולישון הרבה יותר טוב בלילה.

לפניות ולפרטים ניתן לפנות לשירות הלקוחות של חברת פאדאגיס:

03-5773800

בשיתוף פאדאגיס ישראל