"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עוד לפני גל הקור בסופ"ש: זה מזג האוויר הצפוי בהמשך השבוע
בתחילת השבוע צפוי מזג אוויר נוח יחסית עם גשמים מקומיים וסופות רעמים בודדות • גל קור משמעותי יפקוד את ישראל מיום חמישי, עם צניחה של כ-10 מעלות בטמפרטורות • השלג יתחיל בצפון רמת הגולן ויתפשט להרי הגליל, צפת, ובהמשך לירושלים והרי המרכז • צפי לשלג במקומות הגבוהים מ-500 מטר, כולל אריאל, בית מאיר וצור הדסה
גל קור צפוי בסוף השבוע. צילום: אייל מרגולין - ג׳יני

עוד לפני גל הקור בסופ"ש: זה מזג האוויר הצפוי בהמשך השבוע

בתחילת השבוע צפוי מזג אוויר נוח יחסית עם גשמים מקומיים וסופות רעמים בודדות • גל קור משמעותי יפקוד את ישראל מיום חמישי, עם צניחה של כ-10 מעלות בטמפרטורות • השלג יתחיל בצפון רמת הגולן ויתפשט להרי הגליל, צפת, ובהמשך לירושלים והרי המרכז • צפי לשלג במקומות הגבוהים מ-500 מטר, כולל אריאל, בית מאיר וצור הדסה

אסף גולן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

השירות המטאורולוגי מזהיר מגל קור משמעותי שיפקוד את ישראל החל מיום חמישי, שיביא עמו צניחה של כ-10 מעלות בטמפרטורות וסופת שלגים נרחבת.

עד אז צפוי מזג אוויר מתון יחסית: היום (שני) יהיה בהיר עד מעונן חלקית, עם גשמים מקומיים וסופות רעמים בודדות בצפון ובהרי המרכז בשעות הצהריים. מחר צפויה עלייה קלה בטמפרטורות, וביום רביעי ירידה קלה עם אפשרות לטפטוף במישור החוף אחר הצהריים.

השלג צפוי להגיע לקראת סוף השבוע

החל מיום חמישי יחל גל הקור הצפוני, שיגיע לשיאו בסוף השבוע. השלג יתחיל לרדת בצפון רמת הגולן כבר בלילה שבין חמישי לשישי, ובמהלך יום שישי יגיע להרי הגליל, רכס רמים, מרום הגליל, גבול הצפון וצפת. בלילה שבין שישי לשבת צפוי השלג לרדת בכל המקומות הגבוהים מ-500-600 מטר בצפון הארץ ובהרי המרכז הגבוהים.

לקראת שבת בבוקר, השלג צפוי להגיע לירושלים, צילום: אורן בן חקון

לקראת שבת בבוקר צפוי השלג להגיע גם לירושלים, ובמהלך היום יתרחב לאזורים נוספים כולל יישובי מרום הגליל, מרכז רמת הגולן, חלקים מהגליל התחתון, רכס נצרת, אריאל בשומרון ואזור בית מאיר וצור הדסה. הטמפרטורות הנמוכות צפויות להימשך גם בתחילת השבוע הבא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...