כשזוהר הוליוודי פוגש את קאן – רגע לפני שנכנסת לאירוע, דקוטה מהפנטת בשקוף כסוף. צילום: Bertrand Guay / AFP

🎬🌴 מגנט של סטייל: דקוטה ג'ונסון כובשת את קאן בשמלת גוצ'י שקופה 👗🌟

שמלה שקופה, כוונות ברורות • דקוטה ג'ונסון, דור שלישי לאצולה הוליוודית, משחקת את המשחק שלה

[object Object]

במהלך פסטיבל קאן השבוע, דקוטה ג'ונסון נראתה על השטיח האדום בשמלת גוצ'י כסופה שקופה. בת ה-35 הייתה אורחת טקס פרסי קרינג לנשים בתנועה, אירוע המכבד את תרומתן של נשים לקולנוע. השחקנית המוכשרת השלימה את המראה שלה עם עגילי אוברסייז מרשימים, פוני בוהק המזוהה איתה, וכמובן אותו חיוך כובש. 

👗 ברית אופנתית ארוכת שנים: בחירת השמלה של גוצ'י אינה מקרית. מותג היוקרה האיטלקי מזוהה עם ג'ונסון כבר שנים רבות, והיא אחת השגרירות הבולטות שלו. בתם של מלני גריפית' ודון ג'ונסון, גדלה בלב הוליווד אך סללה לעצמה דרך עצמאית כשחקנית, מפיקה ואייקון אופנה. עם פריצתה בטרילוגיית "50 גוונים של אפור", היא החלה לשתף פעולה עם בית האופנה גוצ'י. מערכת היחסים ההדוקה עם שלה עם המותג החלה בתקופת אלסנדרו מיקלה כמנהל הקריאטיבי, שראה בה מוזה עכשווית. ג'ונסון לובשת גוצ'י באירועים מרכזיים, ומשלבת מראה נועז, רך ורומנטי שמזוהה עם שניהם. 

💫 פיתוי באפור מטאלי – כשהשמלה מדברת במקומך, צילום: Bertrand Guay / AFP
🌟 שקופה אבל הכי נוכחת,

📽️ הסרט החדש: למה כולם מדברים על "ספליטסוויל"? ג'ונסון נמצאת בפסטיבל הסרטים הנחשב לצורך קידום סרטה החדש, "ספליטסוויל", אותו הפיקה גם באמצעות חברת ההפקות שלה, TeaTime Pictures. הסרט, בבימויו של מייקל אנג'לו קובינו, מציג נושא מורכב ועכשווי – זוג שמסתבך במערכת היחסים הפתוחה של חבריהם. אדריה ארג'ונה, ניקולס בראון ו-O-T פאגבנל מככבים גם הם.

בראיון ל-Variety, שיתפה ג'ונסון: "חלק גדול מהסיבה שרציתי להקים חברת הפקה ולעשות את הסרטים שלי היא כי אני רוצה יותר מהתעשייה הזו". כמי שהייתה בעבר בצד השחקנית בלבד, ג'ונסון מספרת כיצד הגיעה לא פעם לבכורה של סרט וגילתה שהתוצר הסופי שונה מאוד ממה שחשבה שהם יוצרים. תחושות אלו הובילו אותה להקים את חברת ההפקה TeaTime Pictures בשנת 2019.

📸 מראה ששווה קלוז-אפ – דקוטה מזכירה לנו למה המצלמות אוהבות אותה,

🌴הפתעת קאן: החלום שהתגשם: למרות שהחלה את הקריירה הקולנועית שלה כבר בגיל 10, זוהי הפעם הראשונה של ג'ונסון בפסטיבל קאן. "חשבתי בכנות שלעולם לא אגיע לקאן," היא חשפה בראיון ל-Deadline. "הייתי בטוחה שיש עליי איזו קללה מוזרה שפשוט לעולם לא אזכה לעשות זאת." אחרי שנים של השתתפות בפסטיבל הסרטים של ונציה עם פרויקטים כמו "The Lost Daughter" של מגי ג'ילנהול ו-"A Bigger Splash" של לוקה גואדנינו, ההגעה לקאן מסמלת עבורה פריצת דרך אישית ומקצועית.

☀️בוקר שאחרי סולידי: למחרת, בצילומי היח"צ של הסרט, בחרה ג'ונסון במראה קלאסי ומאופק יותר – שמלה שחורה קצרה, נעלי עקב רצועות, ושיער אסוף בצד בצמה רופפת. היכולת שלה לנוע בין מראות דרמטיים למינימליסטיים מדגישה לפחות אחד או את כל אלו, הבנה עמוקה באופנה, טעם מצוין, צוות מקצועי שאומר את האמת, ויכולת להתאים את הסטייל לאירוע. 

אלגנטיות שקטה – בבוקר שאחרי דקוטה מוכיחה שמינימליזם זה כוח, צילום: Getty Images / Andreas Rentz
🧵 שזורה בסטייל – הצמה הרופפת שמוסיפה טאץ' של רומנטיקה,

Variety, Deadline, Vogue, Harper's Bazaar, WWD

המאמר נכתב בסיוע כלי AI ונערך על ידי עורכת המדור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...