"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ידוענים מפתיעים עם כישורי אומנויות לחימה מרשימים

השחקן שהרזה בזכות ג'יו-ג'יטסו, הזמרת שגם היא וגם בעלה התאמנו באמנויות לחימה והשחקנית שמתאמנת בקרב מגע - עשר אושיות הוליוודיות שיידעו לנצח כל מי שינסה להתחיל איתן

,עודכן
0השמעה
אימון באמנות הלחימה קונג פו (אילוסטרציה). צילום: Marvin Rheinheimer / Pixabay

ברוס לי, ג'קי צ'אן, צ’אק נוריס וז'אן קלוד ואן דאם הם כולם שחקנים שמזוהים בעיקר בזכות מיומנויותיהם באומנויות לחימה שונות. אבל יש כמה ידוענים נוספים שמוכרים מסיבות אחרות למדי, אך גם הם בעלי מיומנויות באומנויות האלה. הבינה המלאכותית Forefront חושפת בפנינו עשרה אנשים מפורסמים שפחות ידועים כאומני לחימה, אבל הם בהחלט מסוגלים להפתיע את מי שינסה לפגוע בהם בסמטה חשוכה:

ג'ונה היל

עוד לפני השינוי הקיצוני במשקלו, השחקן המוכר מתפקידיו הקומיים בסרטים כמו "בתול בן 40", "סופרבאד – חרמן על הזמן" ו"רחוב ג’אמפ 21" (ו-22), התחיל להתאמן בג'יו-ג'יטסו ברזילאי, אומנות לחימה המתמקדת בלחימה קרקעית ובאחיזות הכנעה. היל דיבר בגלוי על מסעו לירידה במשקל וכיצד הג'יו-ג'יטסו הברזילאי שיחק תפקיד משמעותי בשינוי שלו.

נעמי ווטס

השחקנית המוערכת נעמי ווטס, שכיכבה בסרטים כמו "מולהולנד דרייב", "הצלצול" ו"הבלתי אפשרי", היא עוד אמנית לחימה מפתיעה. ווטס מתאמנת קרב מגע, אומנות הלחימה הישראלית המלמדת כיצד למנוע, להתמודד ולהתגבר על סוגים שונים של אלימות והתקפות.

ראיין גוסלינג

כובש הלבבות הידוע בתפקידיו ב"היומן" ו"לה לה לנד", הוא חובב אומנויות לחימה. גוסלינג התאמן במואי תאי (אגרוף תאילנדי), שמשתמש במכות בעמידה יחד עם טכניקות אחיזה שונות. הוא התאמן מספר חודשים כהכנה לתפקידו ב"רק אלוהים סולח".

רוצים לדעת עוד?

יש לנו עוד כל כך הרבה מידע מעניין לשתף איתכם! תנו לנו את המייל שלכם, וניתן לכם את הכתבות הכי מעניינות בעולם.

מדונה

הזמרת הידועה במסירותה לכושר ולבריאות עושה זאת, בין היתר, באמצעות תרגול של אומנויות לחימה. היא התאמנה בקראטה ולמדה גם ג'יו-ג'יטסו ברזילאי.

שון קונרי

השחקן הסקוטי המנוח, הזכור בעיקר כג'יימס בונד, היה מפתח גוף (באדיבילדר) לפני שקריירת המשחק שלו המריאה. הוא הוכשר גם בקיוקושינקאי, סגנון של קראטה המאופיין במגע מלא.

שרה מישל גלר

כוכבת "באפי ציידת הערפדים" התאמנה רבות בטאקוונדו עבור תפקידה. היא המשיכה באימונים גם לאחר סיום התוכנית, ומחזיקה בחגורה שחורה.

קווין ג'יימס

הקומיקאי והשחקן שכיכב ב"מלך השכונה" הוא מעריץ ותיק של אומנויות לחימה מעורבות. הוא התאמן בג'יו-ג'יטסו ברזילאי ואף שיחק ללא פעלולנים או כפילי גוף את סצינות הקרב שלו בסרט "הנה בא הבוקס", שם גילם מורה בתיכון שהפך ללוחם MMA.

גיא ריצ'י

הבמאי הבריטי שיצר בין היתר את הידוע בסרטי פשע כמו "סנאץ’" ו"שרלוק הולמס", מחזיק בחגורה שחורה בג'יו-ג'יטסו וג'ודו ברזילאי. הוא מתאמן לעתים קרובות עם השחקן ג'ייסון סטיית'האם, ואף שילב את הידע שלו באומנויות הלחימה בסרטיו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר