"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

במכה אחת: הפנסיונר הבריטי זכה שלוש פעמים - באותה הגרלה

קן באני בן ה-72 התבשר כי בכרטיס הלוטו שלו היו שלוש זכיות בסכום כולל של 90 אלף פאונד • המזל דפק באותה הגרלה גם על דלתם של שני שכניו לבלוק: כל אחד מהם זכה ב-30 אלף ליש"ט • קן המופתע: "צריך לעדכן את הבנק שלי, שלא ייבהלו שם בסניף"

,עודכן
0השמעה
רגע ההודעה של מנהלת ההגרלה, צילום: צילום מסך מתוך סרטון יוטיוב של PostcodeLottery

המזל, כך מתברר, יכול להגיע גם בשלשות: פנסיונר בריטי בן 72 זכה שלוש פעמים באותה הגרלת לוטו, בסכום כולל של 90 אלף פאונד (כ-375 אלף שקל).

קן באני, עובד מדינה בדימוס מהעיר בלקפול שבאנגליה, הוא חבר ב-People's Postcode Lottery - הגרלת הלוטו הבריטית שבה תמיד ישנו זוכה. מדובר בהגרלה שבה כל חבר משלם דמי השתתפות חודשיים בסך 10 לירות שטרלינג, כאשר 33% מסך כל ההכנסות מועברים למוסדות צדקה בממלכה המאוחדת.

לפעמים המזל מגיע ממש בכל העוצמה, וזה מה שקרה בתחילת החודש לידידנו קן שהתבשר כי בכרטיס שמילא היו שלוש זכיות שהיקפן הגיע ביחד לכדי 90 אלף פאונד. "אלי הטוב שבשמיים", אמר הזוכה המאושר בשיחת זום עם מנהלת הפרס שהודיעה לו על הזכייה, "אני כאן מחזיק את הלפטופ שלי וקצת רועד. זה באמת יעשה לי חג מולד שמח, ואני גם צריך לעדכן את הבנק שלי שלא ייבהלו שם בסניף".

קן הוסיף וציין כי "רק בשבוע שעבר הבת שלי מישל אמרה שהיא צריכה מטבח חדש בבית שלה, ועכשיו אני יכול ממש לעזור לה. זה גם יסדר לשתי הנכדות שלי את חג המולד. זה מסוג הדברים שמעולם לא ציפיתי שיקרו לי".

ואם לא די בכך, אותו מזל שביקר את קן באני דפק באותה הגרלה גם על דלתם של שני שכניו לבלוק, וכל אחד מהם זכה ב-30 אלף ליש"ט. נוסיף כימעבר לזכיות הפרטיות הללו, מאז הקמתה בשנת 2005 תרמה ההגרלה המקומית 750 מיליון ליש"ט לכ-9,000 ארגוני צדקה ברחבי הממלכה המאוחדת, וזו גם כן סוג של זכייה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר