"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גבר טורקי שהוכרז כנעדר - התגלה כשהוא לוקח חלק במשלחת חיפושים אחריו

בני משפחתו המודאגים של ביהן מוטלו דיווחו על היעדרותו, לאחר שנרדם ביער בשל שתייה לשוכרה • המשטרה המקומית, יחד עם מתנדבים רבים, יצאו לחפשו – והוא שמע אותם והצטרף למסע • רק כעבור שעות הבין כי הוא "הנעדר" שמחפשים

,עודכן
0השמעה
יער בטורקיה - אילוסטרציה, צילום: אי.פי.איי

תהית פעם איך זה מרגיש לקחת חלק במסע חיפושים אחרי עצמך?אזרח טורקיה העונה לשם ביהן מוטלו, לקח השבוע חלק במסע בהול ונמרץ של חיפושים אחרי נעדר, כשלבסוף התברר לו שהם למעשה מחפשים אחרי עצמו.

הכל החל כאשר מוטלו, גבר טורקי ממחוז אינגול שבמערב המדינה, שתה השבוע עם חבריו כמות גדולה מאוד של אלכוהול, ולכן במקום להגיע לביתו אחרי הבילוי - הוא נכנס ליער שבסביבה, וככל הנראה נרדם בו.

בינתיים בני משפחתו המודאגים דיווחו על היעדרותו, והמשטרה המקומית, יחד עם מתנדבים רבים - החלו לבצע חיפושים ביערות מסביב למקום מגוריו.

אחת מקבוצות המחפשים הגיעה למקום שבו ישן ביהן, אשר התעורר לשמע קולות החיפושים, והצטרף אליהם - מבלי לדעת כלל שמדובר בו. גם המחפשים עצמם לא ידעו איך ביהן נראה, וכך נפתחה קומדיית טעויות שבמסגרתה השתתף. במשך שעות חיפשה המשלחת, יחד עם ביהן - למעשה את עצמו.

האירוע המשעשע נגמר ברגע שביהן גילה, שלהפתעתו הוא בעצמו האיש הנעדר. בשלב זה הודיע הגבר כי האבדה נמצאה, וכי אין צורך יותר להמשיך במאמצי החיפושים אחריו. כוחות המשטרה הגדולים שהגיעו למקום עצרו את המבצע, לקחו מביהן הצהרה - והסיעו אותו לביתו בבטחה, כדי שלא יירדם שוב ביער.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר