"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לראשונה מפרוץ המלחמה: אתר החרמון נפתח למבקרים - והוא לובש לבן

לאחר שנה וחצי שהיה סגור - האתר נפתח למבקרים שיוכלו להנות משבועות ספורים של שלג על מדרונות ההר • רפאל נוה, מנכ"ל האתר: "חיכינו לרגע הזה יותר מדי זמן ואנחנו מברכים עליו" • יש לרכוש כרטיסים מראש ולקחת בחשבון מסלולים לא פעילים

,עודכן
0השמעה

לראשונה מפרוץ המלחמה: אתר החרמון נפתח למבקרים // צילומים אתר החרמון

לאחר שנה וחצי שהיה סגור לאזרחים בשל המלחמה, אתר החרמון נפתח הבוקר (שלישי) למבקרים, שיוכלו להנות משבועות ספורים של שלג שהצטבר על מדרונות ההר.כבר הבוקר הגיעו למקום כמה מאות מבקרים.

"ההתרגשות גדולה הבוקר", מספר מנכ"ל אתר החרמון, רפאל נוה. "חיכינו לרגע הזה יותר מידי זמן ואנו מברכים עליו. מבחינה כרונולוגית, תחילת מארס זה כבר סוף העונה, אך לא ויתרנו על ההזדמנות לאפשר לאזרחי ישראל לחזור צפונה ובמקביל להניע את גלגלי הכלכלה והתיירות בגליל ובגולן".

אתר החרמון,צילום: אתר החרמון
אתר החרמון,צילום: אתר החרמון
אתר החרמון,צילום: אתר החרמון
אתר החרמון,צילום: אתר החרמון

נוה הוסיף: "הציבור מוזמן לנצל את מזג האויר הנפלא, להזמין כרטיסים ולצאת צפונה".

נציין כי יש לרכוש כרטיסים מראש דרך אתר האינטרנט של אתר החרמון, וכן יש לקחת בחשבון שבשל פגיעות של רקטות מלבנון ברכבלים וחוסר מסוים בשלג באתר מסלולי הסקי לא יהיו פעילים. במשטרה מזהירים את הציבור כי בשל המלחמה תיתכן הימצאות נפלים בשטח פתוחים, כך שבמידה שאתם נתקלים בנפלים מסוג זה יש לשמור מהם מרחק ולדווח לכוחות הביטחון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר