מתכננים טיול לניו יורק? יוצרת התוכן ובלוגרית האופנה והלייף סטייל רומי פרנקל, שמחלקת בשנים האחרונות את חייה בין ישראל לעיר לאחר שבעלה פתח בה משרד יהלומים, מכירה את ניו יורק מזווית מקומית ואותנטית. עכשיו, כשהעיר מוצפת ישראלים על רקע המונדיאל, היא חושפת את הכתובות האהובות עליה. מהמסעדות הטרנדיות ועד האאוטלט המשתלם, וגם עכשיו כשניו יורק יקרה מתמיד, הנה כל הכתובות שכדאי לשמור.
המסעדות שאסור לפספס
KYMA
מסעדה יוונית מצוינת ומתאימה במיוחד לקבוצות חברים. בסופי שבוע יש בה דיג'יי ואווירה מדהימה, המחירים יחסית שפויים, וההמלצה החמה של פרנקל היא צ'יפס הזוקיני.
CASA LEVER
מסעדה איטלקית עם וייב יוקרתי, במיקום מרכזי בלובי של אחד הבניינים המפורסמים בעיר. אפשר לשבת בחוץ, ולעיתים יש גם להקה חיה שמשדרגת את האווירה.
AVRA
אחת המסעדות היווניות האהובות והמוכרות במנהטן. לדברי פרנקל, האוכל שם פשוט "חלום".
BONDST
לחובבי האוכל היפני, המסעדה הטרנדית בסוהו. ההמלצה המנצחת היא פיצת הטונה, אבל לדבריה כל מנה שתזמינו שם תהיה מדהימה.
PLANT SHED (1 Prince St)
חנות פרחים שהיא גם בית קפה, שבה אפשר לקנות זרים מוכנים או להרכיב זר במקום לפי תקציב. אחד המקומות המיוחדים והאהובים עליה בעיר.
חנויות הווינטג' האהובות
THE REALREAL
מחנויות הווינטג' המוכרות בעיר, עם סניף במדיסון וסניף בסוהו. אפשר למצוא בה כמעט כל מותג, מסלין ומיו מיו ועד תיקי הרמס, והכל במחירים של יד שנייה.
WHAT GOES AROUND COMES AROUND
חנות אייקונית בסוהו שנחשבת למוסד של ממש, עם קולקציות ופריטים שאי אפשר למצוא בשום מקום אחר, ועיצוב חנות מרהיב.
NO STANDING NYC
חנות עם פריטים ייחודיים שלא רואים במקומות אחרים, ובהם ארנקים, תכשיטים וקיר שלם של תיקי יוקרה.
שופינג, משפחה ובילוי
WOODBURY COMMON PREMIUM OUTLETS
האאוטלט השווה בעיר, כשעה וחצי נסיעה מהמרכז. כל מותגי היוקרה שם, מדיור ועד פראדה, עם הנחות של עשרות אחוזים, באווירה מעוצבת שכלל לא מרגישה כמו אאוטלט, ולצדם גם מבחר בגדי ילדים.
SPACE CLUB
ג'ימבורי מושלם להורים עם ילדים: חדרים רבים ובכל אחד פעילות אחרת, בריכת כדורים, מגלשות, מקפצות וחדר חרוזים, לצד בית קפה שמאפשר להעביר שם שעות נעימות.
RH ROOFTOP
רופטופ שווה ומיוחד בקומה החמישית של חנות הרהיטים, עם אוכל מצוין, אווירה טובה ומחירים שפויים יחסית. בקיץ מומלץ לשבת בחוץ.
