פארק המים "ימית 2000" בחולון נסגר למבקרים בעקבות קטטה אלימה שהתפתחה בשטח המתחם. כוחות משטרה שהוזעקו למקום השתלטו על האירוע ועצרו שלושה חשודים במעורבות בתקרית, שבה נפצעו שני בני אדם באורח קל.
"התעצבנו על המציל ותקפו אותנו"
כתב "היום" שהגיע למקום ושוחח עם כמה מאבטחים מטעם הפארק מסר כי לפי דבריהם של המאבטחים העימות החל כאשר קבוצת מתרחצים קפצה לתוך המים בניגוד להנחיות הבטיחות במקום.
מציל שניגש אליהם ודרש מהם להפסיק נתקל בהתנגדות ובזעם מצד החבורה, מה שהוביל להזעקת מערך האבטחה של הפארק. "המציל אמר להם לא לקפוץ, הם התעצבנו ולא הסכימו להישמע לו", שיחזרו המאבטחים בשיחה עם "היום".
"באנו להרגיע את הרוחות, ואז הם התחילו לאיים עלינו ולקרוא לנו בשמות גזעניים ואז החלו לריב איתנו מכות". בנוסף, לטענת המאבטחים הקבוצה המתפרעת מנתה כ-40 אנשים בעוד כוח המאבטחים שהיה בקטטה היו כ-10 בלבד.
הפארק פונה, החשודים נעצרו
בעקבות התקרית האלימה והצורך להשיב את הסדר, הוחלט על סגירת פארק המים ופינוי המבקרים. שוטרי תחנת חולון עצרו 12 חשודים במעורבות בקטטה בבריכה של ימית 2000 בחולון, במהלכה נפצעו 2 מאבטחים באורח קל.
שוטרי משטרת חולון ומחוז תל אביב הגיעו למקום במידי, השתלטו על המצב וביצעו מעצרים של 12 חשודים, תושבי דרום. כתוצאה מהקטטה נפצעו 2 מאבטחים באורח קל (על פי גורמי הרפואה) ופונו לקבלת טיפול רפואי.
כלל החשודים הועברו לחקירה בתחנת חולון, הרקע לאירוע פלילי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
