"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מי שחיכה עד עכשיו הרוויח: הדילים המפתיעים של הרגע האחרון
למרות שאנחנו כבר בעיצומה של עונת הקיץ, עדיין אפשר למצוא דילים משתלמים לשבועיים הקרובים • חבילות ללימסול בפחות מ־450 דולר, בודפשט בפחות מ־500 דולר, טיסה לוורנה ב־265 דולר בלבד ונופש בישראל החל מ־615 שקל לזוג
רודוס - טיסה ב-192 דולר . צילום: GettyImages

מי שחיכה עד עכשיו הרוויח: הדילים המפתיעים של הרגע האחרון

למרות שאנחנו כבר בעיצומה של עונת הקיץ, עדיין אפשר למצוא דילים משתלמים לשבועיים הקרובים • חבילות ללימסול בפחות מ־450 דולר, בודפשט בפחות מ־500 דולר, טיסה לוורנה ב־265 דולר בלבד ונופש בישראל החל מ־615 שקל לזוג

ליאת מופז מילצ'ן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אם עדיין לא הזמנתם חופשת קיץ לחופש הגדול, ייתכן שדווקא עכשיו תוכלו למצוא עסקאות משתלמות בארץ ובחו"ל. למרות העלייה בביקושים, חברות התיירות מדווחות כי בשבועיים הקרובים עדיין נותרו חבילות נופש, טיסות ובתי מלון במחירים אטרקטיביים.

תמר גרזון, מנכ"לית גוליבר, אומרת: "למרות שאנחנו בעיצומה של עונת הקיץ, עדיין ניתן למצוא הזדמנויות משתלמות למי שגמיש במועדי היציאה. בשבועות הקרובים אפשר ליהנות מחופשות איכותיות בארץ ובחו"ל במחירים אטרקטיביים, רגע לפני שהביקושים של אמצע הקיץ ממשיכים לדחוף את המחירים כלפי מעלה".

גוליבר - טיסות וחבילות נופש לחו"ל עד 500 דולר

  • אתונה- 14-16 ביולי, מלון Boss Boutique Athens ברמת 4 כוכבים, כולל ארוחת בוקר וטיסות ארקיע -296 דולר לאדםבחדר זוגי.
  • לימסול- 12-15 ביולי, מלון Atlantica Miramare Beach ברמת 4 כוכבים, כולל ארוחת בוקר וטיסות בחברת טוס איירווייז -438 דולר לאדםבחדר זוגי.
  • בודפשט- 18-21 ביולי, מלון Museum Hotel Budapest ברמת 4 כוכבים, כולל ארוחת בוקר וטיסות ארקיע -486 דולר לאדםבחדר זוגי.

טיסות במחירים של עד 270 דולר

  • רודוס- טיסת צ'רטר של ארקיע בתאריכים 11-21 ביולי -192 דולר לאדם.
  • ורנה- טיסת צ'רטר של ישראייר בתאריכים 9-15 ביולי -265 דולר לאדם.

נופש בישראל בפחות מ־650 שקל לזוג

  • מטיילים איילון, קיבוץ איילון - 9-10 ביולי -615 שקל לזוג.
  • מלון קולוני, חיפה - 9-10 ביולי -645 שקל לזוג.
  • מטיילים גשר הזיו, הגליל המערבי - 9-10 ביולי -649 שקל לזוג.
מלון קולוני בחיפה - גם בארץ מחירים משתלמים, צילום: איציק ביונסקי

אשת טורס: חבילות משתלמות לזוגות ומשפחות

  • כרתים- 22-26 ביולי, 4 לילות במלון Amazonas Village ברמת 4 כוכבים, כולל ארוחת בוקר, טיסות והעברות -520 דולר לאדםבחדר זוגי.
  • אתונה- 22-26 ביולי, 4 לילות במלון Brown ברמת 4 כוכבים, כולל ארוחת בוקר, טיסות והעברות -540 אירו לאדםבחדר זוגי.
  • בורגס- 13-16 ביולי, 3 לילות במלון Wave ברמת 5 כוכבים במסלולאולטרה הכל כלול, כולל טיסות והעברות -719 דולר לאדםבהרכב של זוג ושני ילדים.

השטיח המעופף: דילים משפחתיים ליעדים מבוקשים

  • כרתים- 14-17 ביולי, 3 לילות במלון Aqua Sun Village ברמת 4 כוכבים, על בסיס הכל כלול עם פארק מים. החבילה כוללת טיסות, כבודה והעברות -589 דולר לאדםבהרכב של זוג ושני ילדים.
  • רודוס- 13-17 ביולי, 4 לילות במלון Evita Sun ברמת 4 כוכבים, על בסיס הכל כלול עם פארק מים. החבילה כוללת טיסות, כבודה והעברות -579 דולר לאדםבהרכב של זוג ושני ילדים.
  • בורגס- 12-16 ביולי, 4 לילות במלון Best Western Premium Plus ברמת 4 כוכבים, על בסיס חצי פנסיון עם מגלשות מים. החבילה כוללת טיסות, כבודה והעברות -555 דולר לאדםבהרכב של זוג ושני ילדים.
כרתים - ירידה מפתיעה במחירים, צילום: GettyImages

אורן כהן מגורי, סמנכ"ל השיווק והמכירות של השטיח המעופף, אומר כי גם בשיא עונת הקיץ עדיין ניתן למצוא חבילות משפחתיות משתלמות ליעדים המבוקשים ביותר. לדבריו, רודוס, כרתים ובורגס ממשיכים להוביל את הביקוש בזכות השילוב בין טיסה קצרה, מלונות איכותיים, פארקי מים או מגלשות מים ומסלולי הכל כלול או חצי פנסיון.

"השנה אנחנו רואים ביקוש גבוה במיוחד לחבילות שמציעות תמורה טובה למחיר, עם דגש על מלונות שבהם רוב החוויה מתרכזת בתוך המתחם עצמו. עבור משפחות עם ילדים, האפשרות ליהנות מפארקי מים, פעילויות ואירוח הכולל את רוב ההוצאות מראש הופכת את החופשה לנוחה ופשוטה יותר. לצד זאת, הקרבה של היעדים והיקף הטיסות הרחב מאפשרים להמשיך ולהציע חבילות במחירים תחרותיים גם בתקופה שנחשבת לשיא העונה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...