"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
תיעוד קשה

זוועה מול המצלמה: היכה למוות את פקידת הקבלה במלון ונמלט

החשוד, בעל עבר פלילי, נכנס באישון לילה למלון בהואה הין, תאילנד, ותקף את העובדת • מצוד מתנהל אחריו, הוגברה האבטחה באזור בתי המלון בעיר

,עודכן
0השמעה
היכה למוות את פקידת הקבלה בזמן שישנה. צילום: .

תקרית מזעזעת התרחשה לפנות בוקר (שלישי) בעיר החוף הואה הין (Hua Hin) שבתאילנד. וירין "נוי" טאוליפו, פקידת קבלה בת 35 שעבדה במלון, הותקפה באכזריות בסביבות השעה 3:00 בזמן שנחה מאחורי הדלפק.

תיעוד קשה: גבר מכה למוות פקידת קבלה במלון בתאילנד//מתוך X

מצלמות האבטחה תיעדו גבר שנכנס ללובי, המתין זמן מה, ואז טיפס מעל הדלפק והיכה את הקורבן בראשה באמצעות מוט מתכת 14 פעמים. החשוד נמלט מהמקום לאחר שגנב שני טלפונים ניידים ותיק יד של המנוחה. צוותי הצלה פינו את וירין לבית החולים, שם נקבע מותה.

החשוד ברצח נמלט. הוגברה האבטחה בבתי המלון,צילום: 27א

מפקד תחנת המשטרה של הואה הין, תיאר את האירוע כפשע מזעזע ואלימות קיצונית שהותירה את הקהילה והמשפחה מזועזעות. בעקבות ניתוח של מצלמות האבטחה, זיהו החוקרים חשוד מרכזי, רטיקורן יינגיוד, בן 36. בית המשפט המחוזי של הואה הין אישר צו מעצר נגד יינגיוד, ולדברי המשטרה מדובר בעבריין בעל עבר פלילי מכביד הכולל הרשעות קודמות בעבירות אונס ותקיפה פיזית.

@saharavrahamy♬ צליל מקורי - Sahar Avrahamy

המצוד אחר הרוצח התרחב למבצע רחב היקף תחת הנהגת משטרת המחוז. יותר ממאה שוטרים מיחידות מחוזיות ואזוריות שונות נפרסו ברחבי העיר ובסביבתה במבצע חיפושים מתואם. המשטרה פרסמה את תמונתו של החשוד והזהירה את הציבור כי הוא נחשב לאדם מסוכן מאוד. ההערכה המודיעינית היא כי יינגיוד טרם הספיק לעזוב את המחוז והוא מסתתר באזור.

המשטרה פנתה לציבור הרחב בבקשת סיוע וקראה לכל מי שמחזיק במידע על מקום הימצאו של החשוד או שנתקל בו, לפנות באופן מיידי לקו החירום או לתחנת המשטרה המקומית של הואה הין. במקביל, הוגברה הנוכחות המשטרתית באזורי התיירות ובבתי המלון בעיר כדי להשיב את תחושת הביטחון לתושבים ולתיירים הרבים השוהים באזור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר