מצלמה נסתרת חושפת: עובדות אתר נופש בתאילנד משתמשות בחפציה של אורחת

תיירת תאילנדית הציבה מצלמה בחדרה - וגילתה שצוות המלון השתמש בחפצים האישיים שלה בזמן שלא הייתה בו

אתר נופש בתאילנד (אילוסטרציה). צילום: Getty Images

אישה תאילנדית פרסמה סרטון שמראה עובדות אתר נופש במדינה משתמשות בחפציה האישיים כשהיא לא בחדר, כך דווח באתר החדשות התאילנדי The Thaiger.

האישה העלתה סרטון לטיקטוק שבו נראות שלוש עובדות משתמשות בחפציה ומדברות עליהם: אחת מתיזה על עצמה את הבושם שלה ומורחת צלליות, אחרת מריחה את הבושם ובודקת את האיפור, והשלישית בוחנת את המוצרים. האישה לא חשפה איזה מלון זה, אך גולשים זיהו לפי המבטא שמדובר באזור נאקון ראצ'סימה.

האישה הגיעה לבקר את משפחתה במהלך חופשת השנה החדשה והחליטה לישון במלון במקום בבית ההורים. היא שהתה שם כמה ימים וביקשה שינקו לה את החדר כל יום. באיזשהו שלב, היא החליטה להשאיר מצלמה נסתרת על השולחן כדי לראות מה קורה בזמן שהיא בחוץ.

@hydemylxu03

הצילומים הפתיעו אותה. היא הדגישה שלא נגנב לה דבר, אבל ציינה שהעובדה שאנשים זרים נגעו בחפציה גרמה לה להרגיש לא בטוחה וחרדה. היא הוסיפה שהיא כבר לא מרגישה נוח להשאיר את חפציה ללא השגחה. היא כתבה שתכננה לחזור לאותו מקום בכל שנה כשהיא מבקרת את המשפחה, אבל האירוע גרם לה לשקול מחדש.

לדבריה, המלון קיבל המלצות טובות באתרי ההזמנות והיא שמעה שגם ידוענים תאילנדים ישנו שם, אז היא הרגישה בטוחה להזמין בו מקום.

לאחר שהסרטון תפס תאוצה, גולשים שאלו אותה אם היא פנתה להנהלת המלון. היא לא ענתה. משתמש בטיקטוק טען שחבר שלו עובד במקום והעובדות שנראו בסרטון פוטרו, אך זה לא אושר באופן רשמי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר