640 שקלים למלון 3 כוכבים? זו כנראה העיר היקרה באירופה

ארוחת ערב מסבן אילבן ב-95 שקלים, וזה בלי האטרקציות מסביב והנסיעה • היוטיובר אד צ’פמן ביקר באוסלו כדי לבדוק האם היא אכן מצדיקה את המוניטין שלה כאחת הערים היקרות ביבשת

מלון פשוט יעלה ביוקר. אוסלו. צילום: GORM K GAARE

כמה ערים באירופה כבר זכו למוניטין של יעדים יקרים במיוחד. נסיעה אחת של יוצר התוכן אד צ’פמן חיזקה את הדימוי הזה, לאחר שנחשף לעלות הגבוהה במיוחד של מוצרים יומיומיים בסיסיים.

לא יקר ולא מאיים: כל מה שישראלים מחפשים נמצא בעיר הזו במזרח אירופה

 

צ'פמן החל בנסיעה ברכבת שעלתה כ-41 שקלים. לאחר מכן הוא נכנס לסניף של רשת המיצים Joe and the Juice להפסקה קצרה. שם, כפי שסיפר בערוץ היוטיוב שלו, שילם כ-60 שקלים עבור מילקשייק בגודל בינוני יחד עם גביע יוגורט קטן עם גרנולה.

סאונה עם גישה למים ב-109 שקלים,

על ביקור של שעה וחצי סאונה על רפסודה, עם גישה למים, שילם צ'פמן 109 שקלים. בערב רכש ארוחה פשוטה בסניף של רשת סבן אילבן. כ-95 שקלים הוא נאלץ לשלם עבור ראפ במילוי עוף בינוני, סלט עוף ופסטה קטן, קיטקט ושני בקבוקי מים קטנים.

המצב השתפר לטענתו כאשר הוא הגיע למלון שלושה כוכבים שבו העברי את הלילה, בעלות של כ-640 שקלים, שלדבריו היה מרשים בהרבה ממלונות אחרים באותה דרגה שבהם שהה בעבר. "בשביל מלון שלושה כוכבים, זה נראה ממש טוב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר