תייר שביקר במחוז סצ'ואן, סין, שרד נפילה מגובה 40 מטר לצמחייה סבוכה לאחר שהחליק כשעצר כדי לצלם סלפי. בסרטון ששותף ברשת נראית דמותו של האיש עם טלפון בידו, מתנדנד על הקצה לפני שנעלם לתוך הערוץ, בעוד שאר המטיילים צועקים בבהלה.
עדי ראייה אמרו שלא יכלו לראות היכן נחת בגלל הצמחייה הסבוכה. הוא נפצע קל וכתב מאוחר יותר ברשתות החברתיות: "אלוהי ההרים בירכו אותי. נפלתי מצוק בגובה 40 מטר והתגלגלתי עוד 15 מטר כשסלעים התמוטטו. חשבתי שאני הולך למות. כל כך טוב להיות בחיים, אז אני אחיה".
התייר עצר לסלפי - ונפל מגובה 40 מטר//שימוש לפי סעיף 27א לזכויות יוצרים
"מותר רק לצפות מרחוק, ואסור לטפס בשום מקרה", אמר נציג הפארק, לפי המירור הבריטי, והוסיף כי אתר סלע הלהב נמצא מחוץ לאזור התיירותי. הודעת בטיחות שפורסמה בתקשורת המקומית חזרה על הכללים, לפיהם מבקרים חייבים להתרחק מאזורים סגורים או מסוכנים, וכינתה את הישרדותו של האיש "נס".
תיעוד האירוע התפשט במהירות. Gulf News Relationships ציטט מחקרים שהראו שנפילות וטביעות הן הגורמים המובילים לפציעות ומוות הקשורים לצילום סלפי. גורמים רשמיים בפארקים ברחבי העולם קראו למטיילים להישאר מאחורי המחסומים ולציית לשלטי האזהרה. התייר מסצ'ואן שוחרר מבית החולים עם פציעות קלות וייחס את הצלתו למזל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו