מלון פסטורל כפר בלום בעמק החולה משיק השנה את עונת התרבות ה-22 עם שבעה סופי שבוע מוזיקליים ראשונים. לאורך סוף השבוע ניתן ליהנות ממוזיקה חוצה זמנים ויבשות, מפגשים עם אמנים מהשורה הראשונה, קולינריה משובחת, שירות חם ומשפחתי וסיורים מודרכים בנופי הגליל העליון - חוויה שמשלבת תרבות, טבע ופינוק אמיתי. גם השנה תוכלו ליהנות ממסעות מוזיקליים מרגשים, מפגשים עם יוצרים ואמנים מהשורה הראשונה ומחוות לז'אנרים ולגיבורי התרבות מהארץ ומהעולם.
במהלך סוף השבוע התארחנו במלון ומהרגע שנכנסתי ללובי חוויתי תחושת שילוב של אלגנטיות, שלווה ושירות מוקפד שמלווה כל פרט קטן. החדר שקיבלנו נתן תחושת רוגע מיידית. היו בו מיטה רחבה ונוחה במיוחד, תאורה רכה ונעימה, פינת ישיבה קטנה עם כורסה מרופדת, ומרפסת שפונה לנוף פתוח שהכניסה אור טבעי ונעים. הכל היה נקי, החדרים משופצים, כולל מצעים ריחניים וחדר רחצה מרווח עם מוצרי טיפוח איכותיים - כל אלה יחד הפכו את החוויה למזמינה ומאירת פנים.
המתקנים במלון, מהלובי המרווח ועד מתחם הספא והבריכה, היו מתוחזקים היטב ומשדרים סטנדרט גבוה. בספא תמצאו סאונה יבשה, חמאם, אמבט רפלקסולוגיה לכפות הרגליים, מערת זרמים, מפלים חמים לכתפיים ופינת תה. ניתן לחוש בהקפדה בפרטים הקטנים: ריחות נעימים בחללים הציבוריים, סביבה נקייה ומאורגנת, וצוות שדואג שכל דבר יהיה במקום. הבריכה סגורה בחורף ותיפתח בפסח. המלון ללא ילדים למעט בחגים.
גבינות מקומיות ולחם מחמצת
גם בגזרת האוכל הורגש שפע: בארוחת הבוקר אהבנו במיוחד את הגבינות המקומיות, ואת לחם המחמצת הטרי והחביתות המוכנות במקום לפי הזמנה, בערב נהניתי במיוחד מדג סלמון עשוי מצוין, סלטים טריים עם רטבים מיוחדים, וקינוח בלינצ'ס ממולא בקרם שהיה פשוט מושלם. לאורך כל השהות הרגשנו שמי שמנהל את המקום מבין היטב מהי חוויית אירוח אמיתית. סוף השבוע עבר עליי בתחושת פינוק אמיתי, כזה שגורם לעצור לרגע ולהגיד - ככה צריך להיראות נופש.
סופי שבוע מוזיקליים במלון
• 25-27.12.2025 - הלו, זה רדיו?: סוף שבוע נוסטלגי המציע חוויה תרבותית עשירה המשלבת מופעים, הצגות והרצאות בעקבות הקסם הרדיופוני, מהשידורים הראשונים ועד מהפכת הפודקאסטים, מחוות למוזיקה ישראלית עם יצחק קלפטר ומופע "מתוק מדבש", מונודרמה על השדרנית שמירה אימבר וסיור מודרך בגליל.
• 8-10.1.2026 - תמיד תהיה לנו פריז: סוף השבוע המוזיקלי " בשיתוף "הקתדרה במוזיאון ארץ ישראל" על קסמה המיוחד של פריז דרך מוזיקה, קולנוע ותיאטרון, עם הרצאה על בגידות ומערכות יחסים, מופע תיאטרלי-מוזיקלי על פריז, הרצאה על הקולנוע הצרפתי ומופע מוזיקלי של הרכב "התומבויז". סיום עם רסיטל צרפתי של קרן הדר ועודד שוב וסיור מודרך בגליל.
• 22-24.1.2026 - שוב הדיסקו כאן: מחוות לאגדות הדיסקו – מצביקה פיק ועד הבי ג’יז, הרצאות על האבולוציה של המחול והסרטים, מופע אקפלה "אקפלה נקודה", ותוכנית חגיגית בשיתוף סימפונט רעננה עם להיטי הפופ והדיסקו של שנות ה-70 וה-80.
• 5-7.2.2026 - שיר של יום חולין: סוף שבוע המשלב קלאסיקות ישראליות ואופרות חובקות עולם, הרצאות על השירים שהעניקו תקווה ונחמה, מופעי אופרה קלילים, מחווה ליאיר רוזנבלום, במלאת שלושים שנה לפטירתו.
• 19-21.2.2026 - ענקי הקלאסיקה: חוויה קלאסית בשיתוף התזמורת הקאמרית, קונצרטים עם סולנים וירטואוזיים, הרצאות על גדולי הקלאסיקה - היידן, מוצרט ובטהובן, קונצרטים קאמריים ורביעיות מופת.
• 12-14.3.2026 - רפסודיה אמריקאית - 250 שנים לארה"ב: סופ"ש חגיגי בשיתוף פסטיבל קול המוזיקה בגליל העליון ובניהולה האמנותי של ד"ר עפרה יצחקי
• עם מוזיקה אמריקאית וקלאסית, קונצרטים והרצאות על צ'ארלס אייבס והג'אז בניו אורלינס, מופע "בין ברנשטיין לגרשווין" וחמישיית תל אביב. סיורים מודרכים בגליל העליון.
מצאנו מחיר לסוף השבוע של חנוכה 19-21.12.2025: שני לילות לזוג, שני ילדים ותינוק, החל מ-2,775 שקלים.
מחירי סופי שבוע מוזיקליים: החל מ-4,790 שקלים לזוג לשני לילות, על בסיס פנסיון מלא, כולל כניסה לכל אירועי התוכן, השתתפות במפגשים וסיור מודרך עם אוטובוס צמוד.
הכותבת היתה אורחת המלון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)