אירוע חריג התרחש בסוף השבוע בנתב"ג: גבר בשנות ה-40 לחייו, החשוד במעשי אלימות כלפי אשתו, הצליח לברוח מהארץ בדרך לא שגרתית.
החשוד, שוהה בלתי חוקי, התחזה לאחיו התאום ועבר את כל הבדיקות הביטחוניות והביומטריות של רשות שדות התעופה - על אף שהחזיק דרכון שאינו שלו.
בסופו של דבר, עלה החשוד על מטוס ליעד מחוץ לישראל - בולגריה, שם הוא שוהה כעת.
האח התאום, שנשאר בארץ, נעצר מיד לאחר מכן. במשטרה מסרו כי הוא טען שהבריחה התבצעה ללא ידיעתו, אך מצאו ממצאים המעידים אחרת והאריכו את מעצרו.
מרשות האוכלוסין וההגירה נמסר כי לנוסע שברח לא הייתה כל מניעה חוקית לצאת מהארץ, שכן לא הוצא נגדו צו עיכוב יציאה על ידי הגופים הרלבנטיים. כך שגם אם היה מנסה לצאת מהארץ עם דרכון שלו היה מצליח.
עם זאת, יציאתו עם דרכון שאינו שלו נחשבת לחריגה חמורה במיוחד לאור הבקרה הביומטרית המתקדמת. הרשות הודיעה כי האירוע ייבדק לעומק כדי למנוע מקרים דומים בעתיד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

