"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בהשקעה של 200 מיליון שקלים: מלון חדש עם בריכת האינפיניטי הגדולה בארץ
ב-1 בפברואר ייפתח מלון גורדוניה זכרון יעקב, המשקיף לים התיכון • בתפריט: בריכת אינפיניטי מחוממת ש"תעלה אדים בחורף" • 141 חדרים, חלקם עם בריכה פרטית • ספא דו-קומתי • חדר אוכל פרונטלי עם גריל פחמים • המחיר? לא זול בכלל: כמעט 2,000 שקלים לזוג בהרצה
השקעה של 200 מיליון שקלים. גורדוניה זכרון יעקב. צילום: סהר אברהמי

בהשקעה של 200 מיליון שקלים: מלון חדש עם בריכת האינפיניטי הגדולה בארץ

ב-1 בפברואר ייפתח מלון גורדוניה זכרון יעקב, המשקיף לים התיכון • בתפריט: בריכת אינפיניטי מחוממת ש"תעלה אדים בחורף" • 141 חדרים, חלקם עם בריכה פרטית • ספא דו-קומתי • חדר אוכל פרונטלי עם גריל פחמים • המחיר? לא זול בכלל: כמעט 2,000 שקלים לזוג בהרצה

סהר אברהמי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"אני לא רוצה להיות חבר במועדון שמוכן לקבל אנשים כמוני", אמר הקומיקאי היהודי-אמריקני גראוצ'ו מרקס. זה כנראה מסביר למה דווקא ישראלים מן השורה יזמינו לילה או שניים במלון גורדוניה זכרון יעקבהחדש. מלון יקר לכל הדעות.

בריכת האינפיניטי הגדולה בישראל. גורדוניה זכרון יעקב, צילום: סהר אברהמי

בהשקעה של 200 מיליון שקלים, כולל שווי הקרקע, ב-1 בפברואר ייפתח מלון גורדוניה זכרון יעקב,שיתוף פעולה בין הרשת ליזם הנדל"ן עודד תורג'מן ותחת ניהולו של רובי תורג'מן. המלון מתהדר בבריכת האינפיניטי הגדולה בישראל, באורך של כ-90 מטרים, ש"תוציא אדים" בחורף. המלון משקיף לים ויש בו141 חדרים, מתוכם 12 חדרים עם בריכה פרטית, ושלוש סוויטות עם ג'קוזי וסוויטה נשיאותית עם בריכה פרטית. יהיה בוספא יוקרתי בשתי קומותעם שבעה חדרי טיפול ליחיד, ארבעה חדרי טיפול לזוגות, בריכת וואטסו-טיפולית, בריכת סילונים, חמאם, סאונה יבשה, סאונה רטובה ומפל גשם.

בגזרת האוכל, ישמטבח פרונטלי, עם טבון וגריל על פחמים - בתוך חדר האוכל. האורחים גם יוכלו ליהנות מ"סלון גורדוניה" עם כיבוד קל ושתייה בשעות אחר הצהריים. "בתפיסת העולם שלנו אנחנו נותנים יוקרה, אבל לא כל דקה 'בוא תשלם, בוא תחתום'", מסביר גדי פריבר, מנכ"ל רשת גורדוניה. "האורח יורד ללובי ומקבל יין או קפה, בלי לשלם. זו גישה חדשה בענף המלונאות בישראל".

141 חדרים וסוויטות. גורדוניה זכרון יעקב, צילום: סהר אברהמי

ילדים קטנים - רק בחגים

ילדים מתחת לגיל 10 לא יורשו להתארח, פרט לחגים ראש השנה, פסח, סוכות ושבועות, אז יוכלו להגיע ילדים בכל גיל. יולי אוגוסט גם כן יהיה נטול ילדים. העיצוב "הוא לא רק יצירה של חלל יפה", מספרת האדריכלית אשרת עוזרי, "אלא גם מרחב שמספר סיפור ומזמין את האנשים לחוות אותו בכל החושים". פרט שתופס את העין הואסירת דייגים שהוצבה בחוץ, שבעבר שימשה דייגים מג'סר א-זרקא הקרובה.

סירת הדייגים מג'סר א-זרקא, צילום: סהר אברהמי

המחירים כאמור לא זולים. לילה בהרצה יעלה פחות מ-2000 שקלים לזוג ולאחר מכן המחיר צפוי לעלות עוד יותר. בימים אלה ישנם יותר מעשרה מלונות של רשת גורדוניה הנמצאים בשלבים שונים של תהליך בנייה. עד שנת 2029 צפויה הרשת להשלים את הקמתם ופתיחתם של חמישה מלונות נוספים ברחבי הארץ: אילת, קיסריה, נתניה, פארק ספיר והר ארבל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...