תיירת בריטית נדקרה למוות ככל הנראה בשל "משולש אהבה". צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

תיירת נדקרה למוות ביעד האסייתי: הייתה מעורבת ב"משולש רומנטי" עם החשודה ברצח

תיירת בריטית בת 34 נדקרה למוות בפארק בעיר הבירה פנום פן - החשודה ברצח נעצרה • המשטרה מסרה כי הרצח ככל הנראה נגרם ממניע של קנאה רומנטית והאירוע עורר סערה בקרב הקהילה המקומית

ג'סיקה קאריאד הופקינס, תיירת בריטית בת 34, נמצאה עם פציעות דקירה מרובות בפארק בבירת קמבודיה, פנום פן, ככל הנראה לפני חצות יום שישי.

המשטרה בקמבודיה מסרה כי הופקינס הייתה מעורבת ב"משולש אהבה" עם החשודה ברצח, אישה מקונגו בשם קידיקילה נגנדה גלודי, שנעצרה לאחר גילוי גופתה.

התיירת שנרצחה שיתפה ברשתות החברתיות תמונות מטיולים ברחבי קמבודיה,

וידאו שפורסם ברשתות החברתיות מראה את גלודי אזוקה כשהיא יוצאת ממספרה במרכז פנום פן, במרחק של כ-2.5 ק"מ מהמקום שבו התרחש הרצח.

במשטרה מסרו כי החקירה נמשכת וכי המוטיב ככל הנראה קשור ל"משולש אהבה", מבלי לחשוף פרטים נוספים.

לפני מותה שיתפה הופקינס ברשתות החברתיות תמונות מטיולים ברחבי קמבודיה ולאוס, לצד חוויות צלילה באי קו טאו עם אחיה ג'רום.

אירוע הרצח עורר סערה מקומית: סגן מפקד משטרת המחוז פוטר והורד בדרגתו לאחר שלטענת עדים צעק על שתי נשים שנכחו בפארק וניסו למסור את גרסתן לתקשורת המקומית.

משרד החוץ הבריטי מסר: "אנו תומכים במשפחתה של האישה הבריטית שנפטרה בקמבודיה ונמצאים בקשר עם הרשויות המקומיות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...