מה שהתחיל כסלפי תמים הפך לטרגדיה נוראית

גאיה דה גול מאיטליה טיפסה עם חברותיה על עמוד גשר ישן מעל נהר בצפון איטליה, כדי להצטלם ביחד, כשסלע כבד התנתק מצוק סמוך ומחץ אותה למוות •אחת מחברותיה נפצעה באורח קשה

בת 15 נהרגה מקריסת סלע כשנעמדה להצטלם עם חברות. צילום: מתןך פייסבוק

נערה בת 15 מאיטליה נהרגה במקום לאחר שנפגעה ונמחצה על ידי סלע גדול שהתנתק מצוק סלעים בזמן שטיפסה לצלם תמונה בחוף צ'זנה בלנטיאי די בורגו ולבלונה באיטליה.

האירוע הטרגי התרחש בשלישי בבושה, כפר קטן בעיריית צ'זיומג'ורה במחוז בלונו, בבסיס הגשר מעל נהר פיאבה המחבר בין בושה לצ'זנה.

ניסיון הטיפוס של גאיה הביא לקריסה של קיר סלעים,

קיר סלעים שהתמוטט

גאיה דל גול ושתי חברותיה, כולן תושבות בורגו ולבלונה, הגיעו לחוף קטן על נהר פיאבה, במטרה לצלם תמונת סלפי למזכרת. הן החליטו לטפס על הסלעים כדי לצלם סלפי על עמוד של גשר ישן המשקיף על הנהר וצמוד לקיר סלעים.

השחזור הראשוני של האירוע מצביע על כך שדה גול הייתה ליד קבוצת אבנים גדולות שהונחו במקום. לפתע, כנראה בעקבות ניסיון הטיפוס שלה, קיר הסלעים קרס, וכמה אבנים גדולות התנתקו והתגלגלו למטה. סלע פגע ומחץ אותה, מה שגרם למותה המיידי.

חברתה בת ה-16 נפצעה וסבלה ממספר שברים, בעוד הנערה השלישית הצליחה להינצל וללא פגע.

הגעתם המהירה של כוחות ההצלה למקום לא הועילה,

ההתערבות המהירה של כוחות ההצלה לא עזרה

אנשים שהיו על גדת הנהר הזעיקו עזרה לאחר ששמעו את רעש הסלעים הנופלים ואת צעקות הבנות. בתחילה, הרשויות חשבו שדה גול נפלה למים. למקום הגיעו כבאים עם סירת גומי וסירת גומי קטנה וצוותי חילוץ במסוק, יחד עם אמבולנס מבית החולים המקומי.

למרות ההתערבות המהירה של כוחות ההצלה, כולל כבאים ומסוק, פעולות ההחייאה היו לשווא, והצוות הרפואי לא יכול היה לעשות דבר כדי להציל את דה גול, שכבר הייתה ללא רוח חיים, והמקרה הטראגי הועבר לחקירת הרשויות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר