בוקינג. צילום: רויטרס

החטא ועונשו: זה הצעד הדרמטי של בוקינג נגד המלון שהפלה ישראלי

"ווינד ווילה" בקיוטו שביפן אילץ בחודש שעבר צעיר לחתום על הצהרה שלא ביצע פשעי מלחמה • כעת הגיעה התגובה המוצדקת: המלון הוסר מאתר התיירות הענק

אפליית המטייל הישראלי והעונש: מלון ביפן אשר אילץ צעיר ישראלי לחתום על הצהרה שלא ביצע פשעי מלחמה - הוסר מאתר בוקינג.

הצעיר הישראלי שהתארח בחודש החולף במלון "ווינד ווילה" בקיוטו שביפן, נדרש לחתום על טופס שבו הוא מתחייב שלא ביצע פשעי מלחמה בעת שירותו בצה"ל כתנאי לצ'ק אין. הצעיר שירת במילואים כחובש קרבי בחיל הים.

הוא סירב לחתום בתחילה על הטופס, והסביר לפקיד כי הוא לא מעוניין "להיכנס לפוליטיקה". עובד המלון השיב לו כי כל אורח ישראלי או רוסי נדרש לחתום על כך. לאחר מכן חתם בעל כורחו.

לאחר המקרה שיגר שגריר ישראל ביפן גלעד כהן מכתב למושל קיוטו טקאטושי נישיוואקי, שבו תיאר את האירוע המפלה.

המלון בקיוטו שהפלה ישראלי, צילום: בוקינג

בציוץ ברשת X מטעם המלון נכתב: ב-28 באפריל בית ההארחה שלנו הושהה על ידי בוקינג ללא כל בירור מוקדם, שלושה ימים אחרי קבלת מכתב מהשגריר הישראלי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...