"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
זעם ביעד האהוב: "אין הצדקה לאיסור הטיסות מישראל"
בפאפוס, קפריסין, זועמים על המשך איסור הטיסה של חברות ישראליות לעיר, מסיבות ביטחוניות של ישראל • בשדה התעופה המקומי טוענים: "אין כל היגיון, אלפי ישראלים נוחתים בפאפוס גם היום" • הרשויות הממשלתיות באי סירבו להגיב • התייר הישראלי - "הכי משתלם" לקפריסין
פאפוס. צילום: אי.אף.פי

זעם ביעד האהוב: "אין הצדקה לאיסור הטיסות מישראל"

בפאפוס, קפריסין, זועמים על המשך איסור הטיסה של חברות ישראליות לעיר, מסיבות ביטחוניות של ישראל • בשדה התעופה המקומי טוענים: "אין כל היגיון, אלפי ישראלים נוחתים בפאפוס גם היום" • הרשויות הממשלתיות באי סירבו להגיב • התייר הישראלי - "הכי משתלם" לקפריסין

אורי רודריגז-גרסיא
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

בפאפוס, קפריסין זועמים על המשךאיסור הטיסה של חברות ישראליות לנמל התעופה בעיר(בשל הוראה של שב"כ).

מחבלי חיזבאללה וחופי פאפוס, צילום: אי.פי, GettyImages

כלי תקשורת באי פנו לרשות התעופה המקומית והיא מבחינתה טוענת שאין כל מניעה וכי הצעד לא מובן, "כיוון שאלפי נוסעים מישראל מגיעים גם כך לפאפוס עם ריינאייר ו'טוס' גם היום". הרשויות הממשלתיות באי סירבו להגיב בנושא. באי אומרים כי לא מן הנמנע שהנושא יעלה בפגישותיו של נשיא קפריסין ניקוס כריסטודולידיס בישראל ביום ראשון.

בנימין נתניהו ונשיא קפריסין ניקוס כריסטודולידיס, צילום: .

הנושא עלה לכותרות שוב לאחר שחברת "אייר חיפה" הודיעה לאחרונה כי תשהה את הטיסות לפאפוס עד ל-15 ביוני, עמוק בתוך עונת התיירות. גם אל על לא טסה לפאפוס בחודשים האחרונים.

בעונת התיירות הקודמת נחתו בפאפוס לפחות 10 טיסות מישראל מדי יום. העיר נחשבת כיעד מועדף לתיירים ישראלים, ויש בה אף בתי מלון כשרים ומסעדות כשרות, מה שהפך אותה ליעד מועדף גם עבור שומרי מסורת.

פאפוס, צילום: GettyImages

בחודש האחרון פתחה לשכת התיירות המקומית בקמפיין לעידוד התיירות לפאפוס בעלות של מאות אלפי יורו. אחרי התיירים מבריטניה, התיירים הישראלים הם החשובים ביותר בקפריסין. מסקר שהתבצע לאחרונה, עולה כי התיירים הישראלים מכניסים לקופת המדינה יותר מכל תיירים ממדינות אחרות - כ-200 יורו בממוצע ליום (כולל לינה).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...