"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
״היום החם בשנה יגיע השבוע״ - זה מה שקורה באחד היעדים האהובים באירופה
מזג אוויר קיצי צפוי להגיע לבירת אנגליה כבר במהלך השבוע הקרוב
יהיה חם. לונדון. צילום: GettyImages

״היום החם בשנה יגיע השבוע״ - זה מה שקורה באחד היעדים האהובים באירופה

מזג אוויר קיצי צפוי להגיע לבירת אנגליה כבר במהלך השבוע הקרוב

שמעון יעיש
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחד היעדים האהובים על התייר הישראלי היא העיר לונדון. כעת, כותרות באתרי חדשות שונים בבריטניה מדווחות על מזג אוויר קיצי שצפוי להגיע לבירת אנגליה כבר במהלך השבוע.

מזג אוויר קיצי כבר בסוף אפריל. לונדון, צילום: איי.פי

״מדובר ביום החם ביותר מתחילת השנה״, מציינים באתר thisislocallondon. מזג האוויר הקיצי צפוי להיות מורגש בעיר לאורך כל השבוע, אך בסוף השבוע, צפויה ירידה מסוימת בטמפרטורות.

"הכפר האנגלי הפך לגיהנוםבגלל מלון של מהגרים": תושבים מחפשים למכור את בתיהם

אז מה מוגדר בבריטניה כמזג אוויר חם במיוחד? על פי התחזיות, יש סיכוי שבו הטמפרטורות יגיעו ל-29 מעלות בימים רביעי או חמישי ועד אז, הטמפרטורות צפויות לנוע סביב 24-25 מעלות.

עבור מי שרגיל למזג האוויר בישראל, לא מדובר בחום קיצוני, שכן מזג האוויר במקומות שונים בישראל צפוי להגיע לכ-30 מעלות ואף יותר מכך במהלך השבוע.

עם זאת, לונדון ידועה כעיר יחסית קרירה, במיוחד כאשר מדובר בחודשי האביב שמתאפיינים במזג אוויר קריר יותר מאשר 29 מעלות, אך המבקרים בעיר בהמשך השבוע, יוכלו ליהנות ממזג אוויר קיצי באחת הערים הכי מתוירות באירופה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...