"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אב ובן טבעו לאחר שנסחפו לים בחוף לא מאובטח באוסטרליה
בני המשפחה הבריטים נלכדו בזרמים חזקים בזמן השחייה והוכרזו כמתים • אוסטרלי בן 43 שייתכן שניסה להצילם נזרק אל הסלעים על ידי הגלים, והוא סובל מפציעות ראש קשות
שונית המחסום הגדולה. צילום: ChameleonsEye, שאטרסטוק

אב ובן טבעו לאחר שנסחפו לים בחוף לא מאובטח באוסטרליה

בני המשפחה הבריטים נלכדו בזרמים חזקים בזמן השחייה והוכרזו כמתים • אוסטרלי בן 43 שייתכן שניסה להצילם נזרק אל הסלעים על ידי הגלים, והוא סובל מפציעות ראש קשות

סוכנויות הידיעות
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שני תיירים בריטים, אב בן 46 ובנו בן ה-17, נהרגו לאחר שנסחפו לים בעת שחייה ב-Round Hill Head, חוף לא מאובטח בקצה הדרומי של שונית המחסום הגדולה באוסטרליה. התיירים נלכדו בזרמים חזקים בזמן השחייה והוכרזו כמתים לאחר ששירותי החירום האוסטרליים, כולל מסוק חילוץ משטרתי, חילצו את גופותיהם.

מייק אוונס, אוסטרלי בן 43 נזרק אל הסלעים על ידי הגלים והוא סובל מפציעות ראש קשות; הוא נמצא כעת במצב קריטי לאחר שהוטס לבית חולים. "איננו בטוחים אם [אוונס] קפץ למים בניסיון לחלץ [את התיירים]", אמר דארן אוורארד מ-Surf Life Saving Queensland, על פי המירור.

גורמים רשמיים חוקרים את נסיבות התקרית, שהתרחשה בסביבות השעה 14:00 ביום ראשון.
"יש לנו כמות עצומה של תיירים בינלאומיים בעיירה שלנו. הם אוהבים את החופים שלנו כי יש לנו את החופים הטובים ביותר בעולם... אבל לצערנו הם לא מבינים כמה מהר דברים יכולים להשתנות באוקיינוס", אמר ויין מלוק, בעל חנות גלישה בסביבה. מלוק הזהיר מפני הסכנות בחוף הסלעי. "סביב כל הנחלים והמצוקים שלנו... במיוחד בגאות גבוהה כשיש גלים גדולים, יש כאוס במים ו... לצערנו, זה המקום בו יש לנו מקרי מוות בחופי אוסטרליה" הוא ציין.

"קפיצה לאזורים עם גלים גבוהים - מי שעושה את זה פשוט מסכן את עצמו באופן ממשי. מבקרים מחו"ל פשוט לא מכירים את הסכנות", אמר מפעיל הסיורים ניל מרגארד.

גולש מקומי ציין שיש בים אזורים שהם כמו "מכונת כביסה": "פשוט נמנעים מלהיכנס לשם", הוא ציין.

מלוק הדגיש את החשיבות של שחיה לפי מיקומי הדגלים: "היופי הטבעי של האזור מושך תיירים מכל העולם, אבל הוא גם מסתיר סכנות", הוא אמר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...