"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מגיעים לדלהי: סיורי מעבורות על הנהר הגדול ביותר
דלהי צפויה להשיק במהלך השנה הקרובה סיורי מעבורות על נהר היאמונה, כשלפי התכנון שתי מעבורות יתחילו לפעול כ־270 ימים בשנה • מסלולי השיט יהיו באורך של כ-8 קילומטרים
נהר היאמונה. צילום: CLICK_ON_PICS, שאטרסטוק

מגיעים לדלהי: סיורי מעבורות על הנהר הגדול ביותר

דלהי צפויה להשיק במהלך השנה הקרובה סיורי מעבורות על נהר היאמונה, כשלפי התכנון שתי מעבורות יתחילו לפעול כ־270 ימים בשנה • מסלולי השיט יהיו באורך של כ-8 קילומטרים

,עודכן
0השמעה
[object Object]

דלהי צפויה להשיק במהלך השנה הקרובה סיורי מעבורות על נהר היאמונה. הסירות יציעו מקום ל־20–30 נוסעים. הן יכללו מיזוג אוויר, שירותים אקולוגיים, חגורות הצלה ומערכות כריזה. לפי התכנון שתי מעבורות יתחילו לפעול כ־270 ימים בשנה (למעט בעונת המונסונים), וכל שיט יכסה מסלול נופי של כשבעה עד שמונה קילומטרים.

לפי העיתון The Indian Express, השימוש במעבורות חשמליות-סולאריות נועד לצמצם את פליטת הפחמן. אתר News18 דיווח כי רשות נתיבי המים הפנימיים של הודו (IWAI) תתקין שני רציפים.

נהר היאמונה נחשב לאחד מיובליו המרכזיים של הגנגס והוא חולף דרך מספר מדינות בצפון הודו, לרבות הימאצ'ל פרדש, האראנה, ואוטר פרדש, לפני שהוא מגיע לדלהי. לאורך השנים נהפך הנהר למקור מים חשוב למיליוני תושבים באזור המטרופוליטני של דלהי – הן לצרכים ביתיים והן לחקלאות. הוא נחשב לעורק חיים של העיר אך גם כאתגר סביבתי בשל רמות זיהום גבוהות.

הרשויות בהודו ציינו כי כדי למנוע תוספת זיהום לנהר יופעלו נהלי ניהול פסולת קפדניים וקווים מנחים סביבתיים. רשות נתיבי המים הפנימיים של הודו (IWAI) תהיה אחראית לפיתוח תשתיות – כגון רציפים צפים, תחנות טעינה לכלי שיט היברידיים ואמצעי ניווט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו