"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זה הסכום ששילמה ישראייר עבור המטוס החדש שלה

החברה רכשה מטוס איירבס 320 נוסף - וכעת יש לה חמישה מטוסים בבעלות עצמית בשווי כולל של כמאה מיליון דולר

,עודכן
0השמעה
מטוס איירבס 320. צילום: מוני שפיר

חברת התעופה הישראלית ישראייר הודיעה על השלמת העסקה - רכישת מטוס איירבס 320 נוסף. העסקה, בשווי 22 מיליון דולר, הושלמה לפי דו"חות הבורסה שהופצו הבוקר (ראשון).

עם השלמת העסקה, צי המטוסים של ישראייר מונה חמישה מטוסים בבעלות עצמית בשווי כולל של כמאה מיליון דולר.

ביום שישי האחרון, פרסמנו כאן כי החברה הגישה בקשה להפעיל טיסות ישירות לניו יורק וזאת באמצעות מטוסי איירבס 330 חכורים. הבקשה התייחסה להפעלת שש טיסות ישירות בשבוע החל מחודש יולי, אך עוד ייתכנו שינויים בהמשך.

בשנה האחרונה, השלימה החברה רכישה של שלושה מטוסים בעלות כוללת של כ-60 מליון דולר. המטוס הנרכש ייכנס לפעילות כבר בסוף חודש מרץ.

אורי סירקיס, מנכ"ל החברה: "ישראייר מציגה גידול עקבי בהיקף תנועת הנוסעים. בשנת 2023 הטסנו, על אף הרבעון הרביעי בו פרצה המלחמה, כמיליון נוסעים. בשנת 2024 הטסנו כמיליון וחצי נוסעים ותוכנית העבודה שלנו לשנת 2025 מותאמת לכ-1.8 מיליון נוסעים בפעילות הבינלאומית. עם טכנולוגיות כמו קוויק ליזארד, אלתאה והאתר החדש, ועם המטוסים שרכשנו, נבצע זאת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר