"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רכבות הכסף של סין: קריוקי, חדרי שחמט, ובלוני חמצן
סין הכריזה על השקת "רכבות הכסף" החדשות שלה, צי של רכבות שתוכננו במיוחד כדי לענות על צרכי פנסיונרים
לתייר ברחבי סין, גם בגיל הפנסיה. צילום: Michalakis Ppalis, שאטרסטוק

רכבות הכסף של סין: קריוקי, חדרי שחמט, ובלוני חמצן

סין הכריזה על השקת "רכבות הכסף" החדשות שלה, צי של רכבות שתוכננו במיוחד כדי לענות על צרכי פנסיונרים

סוכנויות הידיעות
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

סין הכריזה על השקת "רכבות הכסף" החדשות שלה, צי של שירותי רכבת שתוכננו במיוחד כדי לענות על צרכי פנסיונרים. היוזמה מכוונת לקדם תיירות ולתמוך במטיילים מבוגרים עם אפשרויות תחבורה נוחות ובטוחות.

"רכבות הכסף", המכונות גם רכבות השיער הכסוף, כוללות מתקנים שמותאמים לקשישים, כולל מיטות נוחות, מעקות, בלוני חמצן ולחצני חירום. הרכבות מצוידות גם במתקני בידור כמו טרקליני קריוקי, חדרי שחמט ופינות קריאה.

עד 2027 מתוכננת השקתם של מעל ל-100 מסלולים ייעודיים, ו-2,500 נסיעות כחלק מהמאמץ לעודד פנסיונרים לטייל יותר.

אנשים מעל גיל 60 מהווים 22% מאוכלוסיית סין. בעשר השנים הבאות, מספר זה צפוי לגדול ליותר מ-400 מיליון.

חלק מרכבות מצוידות במתקנים רפואיים ומתקני טיפול, כולל מטפלים וצוות רפואי מקצועי שיכול לספק טיפול בסיסי, ולרשום תרופות חירום.

"האוכלוסייה המבוגרת, במיוחד פנסיונרים, נהנית משפע של זמן פנוי וגם ממשאבים כלכליים" אמר ג'אנג לינגיון, פרופסור ועורך ראשי של כתב העת Tourism Tribune.

רכבת שיצאה לאחרונה מצ'נגדו למסע בן חמישה ימים סיפקה לנוסעים המבוגרים הופעות מסורתיות של שירה עממית סינית ואופרה סינית מסורתית.

"בהשוואה לטיולים ברכב טיולים ברכבת חוסכים עלויות, זמן ומאמץ" אמר וואנג ז'אנקי, תייר בן 61 ממחוז צ'ינגהאי לסוכנות הידיעות שינחואה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...