"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הטיסות יתקצרו בקרוב באופן משמעותי? הפרויקט שמטריף את העולם

חברת בום סופרסוניק, שמפתחת מטוס נוסעים מהיר במיוחד, פרסמה שהצליחה למנוע מבומים על קוליים להגיע לקרקע • אם תאושר טיסה במהירות שכזאת, ייתכן שבעוד כמה שנים נוכל לחתוך את זמן הטיסה בעשרות אחוזים

,עודכן
0השמעה
המטוס המהיר של חברת בום סופרסוניק. צילום: AFP

חברת בום סופרסוניק ממשיכה בניסויים של מטוס הנוסעים שלה, ששובר את מהירות הקול. נכון לעכשיו, ישנן מגבלות בארה"ב עלטיסותבמהירויות גבוהות שכאלה, אך בניסויים מבוקרים ומאושרים שנערכו, הם מפרסמים שהצליחו למנוע מבומים על קוליים להגיע לקרקע ובכך למנוע את המפגע הסביבתי.

אם אכן תאושר טיסה במהירות שכזאת, ייתכן שבעוד כמה שנים, נוכל לחתוך את זמן הטיסה בעשרות אחוזים ולהגיע ליעדים רחוקים הרבה יותר מהר ממה שהכרנו. בעבר, היה את מטוס הקונקורד שאפשר טיסה במהירות גבוהה מאוד, אך הופסקה הפעלתו בשנת 2003.

מטוס ההדגמה של החברה, עליו מבוצעים הניסויים,צילום: רויטרס

על פי דיווחים, אם המטוס יקבל את כל האישורים ויעבור את כל הניסויים בהצלחה, ייתכן שנראה טיסות נוסעים במהירות שכזאת כבר בשנת 2029, בעוד כארבע שנים בלבד. תיאורטית, המטוס יכול לבצע טיסה בין ניו יורק ללוס אנג'לס בשעה וחצי בלבד, אך כאמור, יש עוד דרך ארוכה עד שהנושא יאושר באופן סופי.

מנכ"ל בום סופרסוניק אמר: "הניסוי בוצע בהצלחה וזה מאשר את מה שהאמנו, טיסות במהירות שכזאת יכולות להיות אפשריות, ידידותיות לסביבה ונוחות לנוסעים שנמצאים על המטוס". על פי דיווחים, כמה חברות כבר הביעו עניין בהפעלת המטוס שיכול להכיל בין 64 ל-80 נוסעים נכון לעכשיו.

מידותיו של המטוס הן אורך של 61 מטרים, מוטת כנפיים של 32 מטרים ומשקל ההמראה המקסימלי הוא 77,111 קילוגרם. המהירות המרבית שאליה הוא יכול להגיע היא 1,805 קילומטרים לשעה וטווח הטיסה הוא כ-7,870 קילומטרים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר