"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רוכב אופנוע גרמני התעלם מהאזהרות וננגח על ידי פיל
הרשויות בהודו מפצירות בנהגים לנקוט בזהירות מרבית בכבישים שידועים ככאלו שבהן חיות בר עשויות לחצות את הדרך
תמרור בהודו. צילום: itsmejust, שאטרסטוק

רוכב אופנוע גרמני התעלם מהאזהרות וננגח על ידי פיל

הרשויות בהודו מפצירות בנהגים לנקוט בזהירות מרבית בכבישים שידועים ככאלו שבהן חיות בר עשויות לחצות את הדרך

סוכנויות הידיעות
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מיכאל יורגן, אזרח גרמני בן 77, איבד את חייו לאחר שהותקף על ידי פיל בעת שרכב על אופנוע שכור בכביש בשמורת הטיגרים אנמלאי בדרום הודו בשבוע שעבר. התקרית התרחשה בסביבות השעה 18:30 כאשר יורגן נתקל בפיל זכר שחסם את הכביש.

למרות אזהרות מנהגים אחרים שעצרו את רכביהם במרחק בטוח, יורגן המשיך לנסוע לכיוון הפיל הפראי. עדי ראייה אמרו שהוא התעלם מהאזהרות והתקרב אל הפיל לאט, לפי הבילד.

סרטון של התקרית מראה את הפיל תוקף את התייר ופוצע אותו. לאחר ההתקפה יורגן שכב על הקרקע. כשקם וניסה להרים את האופנוע שלו הפיל תקף אותו שוב, נעץ את החט שלו בגבו והעיף אותו באוויר.

"הוא מת בדרך לבית החולים לאחר שהפיל תקף אותו," אמרה אומה, קצינת משטרה. יורגן הועבר לבית החולים המחוזי בפולאצ'י, שם הוכרז כמת בשעה 20:10. הוא רכב על אופנוע בולט קלאסיק 350 שכור עם רישום מדלהי, לפי הבילד.

הרשויות בהודו מפצירות בנהגים לנקוט זהירות מרבית באזורים הידועים ככאלו שבהם חיות בר חוצות את הדרך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...