"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פרסום ראשון: כמאה עובדים ברשות שדות התעופה קיבלו זימון לשימוע

המלחמה הארוכה בחזיתות השונות ממשיכה לגבות מחיר • הפעם מדובר בעובדי רשות שדות התעופה, שקיבלו זימונים לשימוע • ההחלטה הגיעה, ככל הנראה, בעקבות הירידה החדה בפעילות בנתב"ג

,עודכן
0השמעה
הישראלים מחפשים כרטיס יציאה מהארץ ומשריינים מעכשיו לקיץ. צילום: יוסי זליגר

ענף התעופה בישראל נמצא בתקופה מורכבת, כאשר מעט מאוד חברות תעופה זרות טסות לישראל, מספרי הטיסות בנתב"ג נמוכים ומספרי הנוסעים יורדים.

בעקבות המצב, קיבלו היום כמאה עובדים ברשות שדות התעופה מכתבי הזמנה לשימוע, וזאת ככל הנראה בעקבות הירידה החדה בעבודה בנתב"ג. מדובר בכ-100 עובדים, אשר מרביתם התחילו לעבוד בנמל התעופה בין השנים 2022 ל-2023.

המצב גובה מחיר,צילום: יוסי זליגר

במכתב צוין כי הסיבה שבגינה שוקלים לסיים את העסקת העובדים היא "צמצומים". בין המחלקות שהעובדים בהן קיבלו את מכתבי הזימון לשימוע ניתן למנות את עובדי הניטול, מיון ומחלקות תפעול נוספות בנמל התעופה בן גוריון.

בשלב זה, לא ברור מתי מספרי הנוסעים בנתב"ג יחזרו לאלו שהתרגלנו לראות בשגרה. רק היום, לוט הפולנית הודיעה על ביטול הטיסות לישראל עד 27 בנובמבר ואייר פראנס עד 12 בנובמבר. אתמול (ראשון) הסירהאמריקן איירליינסאת הטיסות לישראל מהאתר שלה עד סוף ספטמבר בשנה הבאה, לצד כל הביטולים עליהם דיווחנו בשבועות האחרונים, כאשר רבים מהם לטווחי זמן רחוקים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר