"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
השמיים נסגרים: דלתא מאריכה את ביטולי הטיסות
ענקית התעופה האמריקנית שלחה הודעה רשמית לסוכני הנסיעות לפיה כל הטיסות של החברה לישראל ומישראל מבוטלות עד סוף החודש הבא • בשלב זה, אל על היא חברת התעופה היחידה שמפעילה טיסות ישירות בקווים לארה"ב
דלתא איירליינס פרסמה התנצלות רשמית ופיצתה במיילים. צילום: אי.אף.פי

השמיים נסגרים: דלתא מאריכה את ביטולי הטיסות

ענקית התעופה האמריקנית שלחה הודעה רשמית לסוכני הנסיעות לפיה כל הטיסות של החברה לישראל ומישראל מבוטלות עד סוף החודש הבא • בשלב זה, אל על היא חברת התעופה היחידה שמפעילה טיסות ישירות בקווים לארה"ב

שמעון יעיש
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ביטולי הטיסות לישראל נמשכים:חברת התעופה האמריקנית דלתא שלחה היום (שלישי) לפני זמן קצר הודעה רשמית לסוכני הנסיעות בישראל לפיה כל הטיסות של החברה לישראל ומישראל מבוטלות עד ה-30 בספטמבר, כולל.

סדר בבלאגן: כל הביטולים של חברות התעופה | תמונת מצב מתעדכנת >>>

התאריך הקודם היה ה-31 באוגוסט, אך כעת כאמור בענקית התעופה האמריקנית החליטו לבטל את הטיסות לישראל במשך חודש נוסף.

בואינג 747 של דלתא, צילום: יוסי זליגר

ההודעה על הביטולים של דלתא מצטרפתלהודעת הביטולים של "אמריקן איירליינס"אותה פרסמנו כאן לראשונה ב"ישראל היום", לפיה החברה לא תחזור לישראל עד ה-29 במרץ 2025.

חברת התעופה האמריקנית השלישית שבימי שגרה מפעילה טיסות לישראל היא יונייטד, אך גם היא ביטלה את הטיסות לישראל בתקופה הנוכחית וכרגע לא ידוע מתי היא תחזור.

בשלב זה, אל על היא חברת התעופה היחידה שמפעילה טיסות ישירות בקווים לארה"ב, קווים שהפכו למבוקשים במיוחד בשל הפטור מויזה שניתן לישראלים בחודש אוקטובר האחרון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...