"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אל על הודיעה על הפסקת הטיסות לשני יעדים משמעותיים

חברת התעופה הישראלית החליטה שלא לחדש את הקווים למרקש שבמרוקו ולדבלין שבאירלנד, בשל הירידה החדה בביקושים ליעדים • ההחלטה התקבלה במקביל לעמדות האנטי-ישראליות של הממשלות בשתי המדינות, שהתבטאו לא פעם נגד ישראל מאז פרוץ מלחמת "חרבות ברזל"

,עודכן
0השמעה
מרקש שבמרוקו. צילום: Getty Images

אל על, חברת התעופה הגדולה בישראל, הודיעה הבוקר (שני) על הפסקת טיסותיה לשני יעדים משמעותיים – מרקש שבמרוקוודבלין שבאירלנד. ההחלטה נובעת בעקבות ירידה חדה בביקושים ליעדים, ובמקביל לעמדות האנטי-ישראליותשנקטו גורמים בממשלות של שתי המדינות.

ההחלטה מצטרפת להחלטה שאל על קיבלהלפני כשבוע– להפסיק את הטיסות ליוהנסבורג שבדרום אפריקה. בכירים באירלנד, במרוקו ובדרום אפריקה התבטאו לא פעם נגד ישראל מאז פרצה מלחמת "חרבות ברזל", עובדה שגרמה לישראלים רבים לוותר על ההגעה לאותן מדינות, וכך להביא לביטול הטיסות הישירות של חברת התעופה הישראלית לאותם יעדים.

דבלין שבאירלנד (ארכיון),צילום: Getty Images


נכון לעכשיו, לא ברור מתי ואם החברה תחזיר את הטיסות לאותם יעדים. הטיסות לדבלין ולמרקש הופסקו מאז תחילת המלחמה, אך באל עלהודיעו כאמור כי הקווים האלו לא יחודשו במהלך עונת הקיץ הקרובה, לפחות.

שלומי זפרני, סמנכ"ל מסחר וקשרים תעופתיים באל על, אמר: "מאז פרוץ המלחמה, אל על מקפידה להעצים את רשת הנתיבים ביעדים המבוקשים כדי להמשיך ולשמר את הגשר האווירי. נוכח המצב, אנו עוקבים באופן תדיר אחר השינויים בהעדפות הלקוחות ואחר עוצמות הביקושים, וכחלק מהתאמת תמהיל היעדים שלנו החלטנו שלא לחדש את הקווים לאירלנד ולמרוקו לעונת הקיץ הקרובה. טיוב לוח הטיסות מאפשר לנו להוסיף במהלך עונת הקיץ כ-500 טיסות בקווים מבוקשים אחרים באירופה, ולחבר בין ישראל למגוון רחב של יעדים ברחבי העולם תוך בחינת אפשרויות חדשות".

מטוס אל על (ארכיון),צילום: קוקו
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר