אוניית הנופש הגדולה בעולם, Icon Of The Seas של חברת רויאל קריביאן, הגיעה הלילה (בין רביעי לחמישי) למיאמי לקראת צאתה להפלגת הבכורה שלה בשבוע הבא, בה ינכחו עיתונאים ומשפיענים, וגם כוכב הכדורגל הגדול בעולם – ליאו מסי, שיהיה הפרזנטור של הספינה.
הפלגת הבכורה של הקהל לציבור תצא ב-27 בינואר ותעבור באיים הקאריביים, בג'מייקה, במקסיקו וגם באי הפרטי של רויאל קריביאן, הקוקו קיי שבבהאמס. מחיר ההשקה להפלגות העתידיות של הספינה דרך סנורמה, הנציגה הרשמית של רויאל קריביאן בישראל, עומדת על 7 לילות בפסח, החל מ-1,750 דולרים לאדם בחדר זוגי עם מרפסת.
אודי שנבל, מנכ"ל סנורמה, סיפר ל"ישראל היום", כי עם הגעתה לקוקו קיי, האונייה תחנוך את רצועת החוף החדשה ותערוך מסיבת חוף ענקית לכל צוות האונייה, רגע לפני תחילת עונת ההפלגות ההיסטורית מנמל הבית שלה במיאמי.
"זהו יום היסטורי ומרגש, ואחרי כל כך הרבה שנים של ציפייה - החופשה המשפחתית הטובה בעולם תצא לדרכה", אמר. "אנחנו עדים לביקוש ואף להזמנות בהיקפים הגדולים ביותר בשלושת החודשים האחרונים, הן לאייקון וגם לשאר האוניות שלנו המשייטות בקאריביים ובאירופה. הישראלים מגלים מחדש את ההפלגות לקאריביים וגם מארה"ב, עכשיו כשכבר אין צורך בוויזה".
על Icon Of The Seas, שלה תפוסה מרבית של 10 אלף נוסעים, צפויות להיות לא פחות מ-40 מסעדות חדשות, 20 קומות (ש-18 מתוכן יוקדשו לאורחים), 7 בריכות, קירות טיפוס, מיני גולף, מתחמי בידור, מסלול הליכה שקוף מעל הים, 9 בריכות ג'קוזי, 6 מגלשות מים ועוד. "זה לא יהיה משהו שמישהו ראה קודם", אמר שנבל.
לדבריו, הכרטיסים לספינת הנופש נמכרו כמעט לחלוטין שנה קדימה, כשנותרו מעט חדרים בודדים. "הביקוש היה אדיר כל כך, עד שאם מנסים למצוא חדר פנימי כיום, זה יעלה 8,000 שקלים לאדם לשבוע, וכל זה נובע בגלל ביקוש. אנחנו בין הבודדים שמחזיקים כמה עשרות חדרים לפסח הקרוב. יש לנו גם חדרים ל-19 באוקטובר במחירים זולים יותר, שנעים סביב 1,200 דולרים לאדם בחדר זוגי ל-7 לילות".


