"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פרסום ראשון: הטיסות הישירות לאחד היעדים היפים בעולם חוזרות

החל מפברואר הקרוב, חברת התעופה "אייר סיישל" צפויה להחזיר את טיסותיה הישירות לישראל – וממנה • כמה פעמים בשבוע יופעלו הטיסות האלו, כמה הן יעלו – ומה כל כך מיוחד ביעד האטרקטיבי? כל הפרטים

,עודכן
0השמעה
איי סיישל. צילום: ספיריט הפקות עולם

לאחר שכמה חברות תעופה זרות הודיעו בשבוע שעבר כי הן מחזירות את טיסותיהן לישראל, כעת מצטרפת אליהן חברת תעופה נוספת.

חברת התעופהאייר סיישלצפויה להחזיר את הטיסות הישירות לישראל וממנה כבר ב-6 בפברואר 2024, כך עולה מדיווח של החברה לספקי התיירות בישראל. חברת התעופה אף החלה לשווק את טיסותיה שקיימות במערכות הסוכנים.

מטוס אייר סיישל בנתב"ג, ב-2019,צילום: עמי שומן

הסיבה לחזרתה הצפויה של אייר סיישל לארץ היא הביקושים הגוברים לטיסות, שמורגשים בשבועות האחרונים. אייר סיישל תפעיל טיסות ישירות בקו תל אביב-מאהה, עם אפשרות לטיסות המשך למאוריציוס, שני יעדים שנחשבים למבוקשים מאוד, אשר מהווים חלק מהאיים היפים ביותר בעולם.

על פי המידע הנוכחי, החברה צפויה להפעיל שתי טיסות בשבוע, והמחירים נעים כרגע סביבות 700 הדולרים לטיסות הלוך ושוב. סיישל ומאוריציוס מוגדרים ברמת סיכון 2, השנייה הנמוכה ביותר על ידי המל"ל. שני היעדים מתאפיינים במזג אוויר טרופי חמים לאורך כל השנה, והטמפרטורות בהם נעימות לבילוי בחוף והים בהם רגוע רוב עונות השנה. גם הטמפרטורה שלו מתאימה לרחצה במשך מרבית השנה.

טלי יטיב, מנכ"לית חברת "ספיריט הפקות עולם", אמרה: "'ספיריט' מפעילה בימים אלה טיסות ליעדים שונים ברחבי העולם. בעקבות הבקשות של ישראלים רבים המעוניינים לצאת לחופשה אקזוטית ולקחת פסק זמן קצר, החלטנו לבנות חבילות שמתאימות לתקופה הקשה כדי לאגור כוחות להמשך ולחזור מחוזקים. איי סיישל ומאוריציוס אינן מדינות מסוכנות והן נחשבות לבטוחות מאד לישראלים. הן מעריכות את התיירות הישראלית ואף מחכות לתיירים הישראלים שיגיעו לנפוש בהן. בחגי ישראל צפויות לצאת טיסות מיוחדות ובלעדיות ל'ספיריט' לסיישל ומאוריציוס".

איי סיישל,צילום: עמי שומן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר