"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בדקנו: עד מתי יימנעו חברות התעופה הזרות מטיסות לישראל?

כמעט כולן ביטלו את טיסותיהן לארץ • בדקנו מול חברות התעופה הגדולות והעיקריות כמה זמן זה יימשך • כל הפרטים - בכתבה

, עודכן
0השמעה
מטוס בריטיש איירווייז (ארכיון)
מטוס בריטיש איירווייז. מתברג בעשירייה. צילום: קוקו

נכון לעכשיו, יש חברות תעופה בודדות שעוד מפעילות טיסות ישירות לישראל. כדי להבין עד מתי בוטלו כל הטיסות הישירות לארץ, בדקנו מול חברות התעופה הזרות וגילינו שחלק לא מבוטל מהן ביטלו את כל טיסותיהן לישראל עד סוף השנה.

קטאי עד 31 בדצמבר, אמריקן איירליינס עד 4 בדצמבר, אמירייטס עד 14 בנובמבר, איבריה עד 30 בנובמבר, קוריאן עד 31 בדצמבר, טאפ עד 31 בדצמבר אייר אירופה עד 3 בנובמבר, ראינאייר עד 6 בנובמבר, איזיג'ט עד 7 בנובמבר, רויאל אייר מארוק עד 31 בדצמבר, ITA עד 30 בנובמבר, וירג'ין עד 4 בנובמבר, בריטיש איירווייז עד 28 באוקטובר, טורקיש איירליינס עד 15 בנובמבר, יונייטד עד 3 בנובמבר דלתא עד 15 בנובמבר, פגסוס עד 15 בנובמבר, לופטהנזה, סוויס, אוסטריאן ובראסלס עד 31 באוקטובר (בקרוב תתקבל החלטה לגבי ההמשך, סביר שיבוטלו עוד), אייר פראנס KLM עד 10 בנובמבר, אייר אינדיה עד 2 בנובמבר, אייר קנדה עד 15 בנובמבר, רויאל ג'ורדניאן עד 15 בנובמבר.

צילום: משה שי // מטוס "אייר קנדה",

חברת הלואוקוסט וויז אייר שבימים שבשגרה נחשבת לחברה השנייה הכי פעילה בנתב"ג, לא הכריזה על תאריך יעד לביטול הטיסות והחברה מודיעה ללקוחותיה באופן פרטני עד ביטולים בימים שלפני הטיסה. החברה לא פעילה בישראל מתחילת המלחמה ובשלב זה כל הטיסות שלה מבוטלות.

חברות התעופה הישראליות אל על, ישראייר וארקיע ולצדן אתיופיאן, אתיחאד, פליי דובאי, בלו בירד, טוס איירווייז ורד ווינגס עדיין מפעילות טיסות מישראל ולישראל. חשוב להדגיש שתאריכי היעד של חברות התעופה הזרות שביטלו את טיסותיהן לארץ עשויים להשתנות בכל יום וישנה סבירות גבוהה שהן יאריכו את הביטולים שלהן מעבר לתאריכים המצוינים.

במידה שחברת התעופה מבטלת את הטיסה, הנוסע זכאי להחזר על פי החוק. במצב של מלחמה, הסיכוי לפיצוי מעבר להחזר הסכום ששולם הוא נמוך מאוד, כיוון שמדובר בנסיבות מיוחדות שמקלות עם חברות התעופה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר