"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו

יותר ממאה נוסעים תקועים במטוס בנתב״ג שעתיים בלי מזגן

סיוט בנתב״ג: מטוס שלם ממתין כבר שעתיים על הקרקע • ״אנחנו בלי מזגן בחום כבד ולא אומרים לנו מה הסיבה, אנשים משתגעים״

,עודכן
0השמעה

יותר ממאה נוסעים תקועים במטוס בנתב״ג שעתיים בלי מזגן

העיכובים בנתב״ג נמשכים וכעת, טיסת סאות׳ווינד לאנטליהממתינה על הקרקעכבר שעתיים בנמל התעופה בן גוריון, ללא מזגן בחום הכבד של אוגוסט.

בשיחה עם הנוסעים הם מספרים ל"ישראל היום" שהם לא מקבלים תשובות והסברים ומתבקשים להיאזר בסבלנות, ״לא אומרים לנו מה קורה, רק שנמתין, חם פה מאוד, אין מזגנים, זה סבל גדול״.

הטיסה לאנטליה אמורה להיארך כשעה ורבע בלבד, כך שזמן ההמתנה כעת כבר עולה על משך הטיסה הצפוי ליעד.

צפיפות בנתב"ג,צילום: יוסי זליגר

לפני תקופה קצרה פרסמנו כאן לראשונה אתנתוני הדיוק הלא מחמיאים של נתב״גכאשר רק 49% מכלל הטיסות ממריאות בזמן.

מרש"ת נמסר כי הסיבה לעיכוב נבעה מכך שהחברה לא הכינה קונטיינרים של כבודה מותאמים כמקובל וכפי שנדרשה מספר פעמים בעבר. כתוצאה מכך העמסת המטוס התארכה כשבנוסף השדה אף נאלץ להפעיל כמות כח אדם מוגברת. זאת במטרה לזרז את התהליך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר