"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מים לא רק בתעלות: הצפות ענק בכיכר המרכזית בוונציה | צפו
המים הזורמים הם סימן היכר אופייני לאחת הערים הכי מתוירות באיטליה • אך ספק אם קברניטי העיר זוכרים הצפה שכזו שהגיעה אף לבתי הקפה • תיירים ישראליים ל"ישראל היום": "הכל מוצף, המים הגיעו כבר לגובה שלא מאפשר לצעוד עם נעליים או מכנסיים ארוכים"

Loading...

מים לא רק בתעלות: הצפות ענק בכיכר המרכזית בוונציה | צפו

המים הזורמים הם סימן היכר אופייני לאחת הערים הכי מתוירות באיטליה • אך ספק אם קברניטי העיר זוכרים הצפה שכזו שהגיעה אף לבתי הקפה • תיירים ישראליים ל"ישראל היום": "הכל מוצף, המים הגיעו כבר לגובה שלא מאפשר לצעוד עם נעליים או מכנסיים ארוכים"

שמעון יעיש
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עונת התיירות בשיאה ותיירים רבים מכל העולם מטיילים ברחבי העולם. אחד היעדים הכי מתוירים בעולם, גם בקרב תיירים ישראלים וגם בקרב תיירים מכל שאר מדינות העולם הוא ונציה שבאיטליה.

כיכר סן מרקו בוונציה מוצפת

בסרטונים שהגיעו לידי "ישראל היום", נראית כיכר סן מרקו המפורסמת כשהיא מוצפת לחלוטין. אזורים רבים ברחבי העיר הוצפו לחלוטין ותיירים שהגיעו לשם מתקשים להתנייד בעיר.

בשיחה עם ישראלים שנמצאים שם הם מספרים: "בתי הקפה מוצפים, הכל מוצף, כולם הולכים יחפים ומרימים את המכנסיים כי המים הגיעו כבר לגובה שלא מאפשר לצעוד עם נעליים או מכנסיים ארוכים, הכל פשוט מוצף".

כרגע לא ברור מתי ההצפה תשתחרר והעיר תחזור להתנהלות רגילה, אך תיירים שמגיעים לעיר בקרוב צפויים להתמודד עם התופעה הלא פשוטה שמשנה את החוויה באזור.

לתיירים כפי שניתן לראות בסרטון זה לא ממש מפריע ואולי אף משמש כאטרקציה נוספת או זיכרון משעשע לחזור עימו הביתה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...