"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מרגש: המתנדב ששיפץ מטוס לטובת ילדים חולים

לפני יותר מעשור, דב שפיגלמן שיפץ מטוס ישן שעמד בביה"ח לילדים שניידר • עם הזמן, נגרם למטוס בלאי, והיה צורך בשיפוץ נוסף • אחרי עבודה שהתעכבה בשל מגפת הקורונה, המטוס עבר שיפוץ – והוחזר לביה"ח להנאת הילדים

,עודכן
0השמעה
דב שפיגלמן וצוותו לאחר שיפוץ מטוס לטובת ילדים בביה"ח שניידר

במשך שנים ארוכות, ישב מטוס ישן שעמד בבית החולים לילדים שניידר שבפתח תקווה. המטוס הוצב שם לפני כ-15 שנים כדי לשמח ילדים שיכלו להתקרב אליו, לשחק איתו ולהצטלם לידו.

המטוס שופץ אי שם בשנת 2010 על ידי דב שפיגלמן, ראש אגף התחזוקה באל על, וצוותו, אך הגשם, השמש ומזג האוויר בישראל גרמו למטוס לבלאי, מה שהצריך שיפוץ נוסף – אך מאז, שפיגלמן כבר יצא לפנסיה.

המטוס לפני השיפוץ,


במהלך תקופת מגפת הקורונה, הסכימו צוותי האחזקה של אל על לקחת את המטוס ולחדש אותו בהתנדבות לטובת אותם ילדים שמתמודדים עם מציאות לא פשוטה. מי שהצטרף למשימה וכבר הכיר את המטוס הוא שפיגלמן, שכאמור, כבר יצא לפנסיה ועשה את העבודה בהתנדבות.

שפיגלמן, כיום כבר בן 76, עבד יחד עם אנשי האחזקה על המטוס במשך תקופה ארוכה. שיפוץ המטוס התעכב במהלך שנות המגפה, ובימים האחרונים הוא הוחזר לבית החולים שניידר כשהוא צבוע, משופץ ומוכן לילדים שיוכלו ליהנות ממנו.

שפיגלמן בזמן השיפוצים

המטוס נצבע בכחול ולבן, ועם מגן דוד בזנב, בדומה למטוסים של אל על. במקרה הזה, מדובר במטוס קטן הרבה יותר, שמתאים לשני אנשים ויוצר אי שם בשנות ה-70, אז שימש כמטוס ללימודי טיס בחברה פרטית בהרצליה.

המטוס לאחר ששופץ,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר