"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אושר: חיילי צה"ל יורשו לטוס מעל עומאן וסעודיה
המשמעות היא שחיילי סדיר וקבע יורשו לטוס בנתיבים המקוצרים • כל הפרטים
טיסה (אילוסטרציה) | צילום: Getty Images
פרסום ראשון

אושר: חיילי צה"ל יורשו לטוס מעל עומאן וסעודיה

המשמעות היא שחיילי סדיר וקבע יורשו לטוס בנתיבים המקוצרים • כל הפרטים

שמעון יעיש
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כבר חודשים ארוכים שישראלים יכולים לטוס מעל סעודיה, ולאחרונה אושר למטוסים מישראל ולישראל לטוס מעל עומאן, והיום (שני) יש אישור רשמי גם לחיילי צה״ל.

בפקודה, שהתקבלה ממש בדקות האחרונות, אושר לחיילי צה״ל באופן רשמי לטוס מעל עומאן וסעודיה למזרח ומהמזרח, הנתיב הפופולרי ביותר לרוב יעדי המזרח.

חיילי צה"ל // צילום אילוסטרציה: יוסי זליגר,

המשמעות היא שחיילי סדיר וקבע יורשו לטוס בנתיבים המקוצרים ועם חברות זרות שעוברות מעל שתי המדינות שאישרו לאחרונה לטוס מעליהן לישראל ומישראל.

המדינות האסורות למעבר אווירי למשרתי צה"ל: איראן, אפגניסטן, לבנון, לוב
סוריה, עיראק, פקיסטן ותימן.

כמו כן, לחיילי צה"ל עדיין אסור לטוס לטורקיה ולאמירויות, למעט מי שמקבל אישור חריג.

הטיסות מעל סעודיה ועומאן מקצרות את הטיסות לתאילנד, הודו ובהמשך ליעדים נוספים אם ייפתחו כמו אוסטרליה, הפיליפינים, סינגפור, ויאטנם ועוד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...