"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טרגדיה בתאילנד: אזרח ישראלי אותר ללא רוח חיים במלון בבנגקוק

רצף אירועים קטלני בתאילנד: ישראלי בן 35 המתגורר בארה"ב יצא לחופשה בבנגקוק ונמצא ללא חיים בחדרו • במקביל, רשויות החוק במדינה חוקרות תאונת דרכים מאמצע השבוע סמוך לגבול מיאנמר, שבה מצא את מותו רוכב אופנוע ישראלי

, עודכן
0השמעה
סופות רעמים יכסו 70% מהבירה והאזורים הסובבים אותה. בנגקוק, ארכיון , סהר אברהמי
סופות רעמים יכסו 70% מהבירה והאזורים הסובבים אותה. בנגקוק, ארכיון. צילום: סהר אברהמי

תייר ישראלי כבן 35 אותר היום (שבת) כשהוא ללא רוח חיים בחדר בית המלון שבו שהה בבנגקוק, בירת תאילנד. הצעיר, נשוי ואב לילדה המתגורר בארה"ב, יצא לחופשה במדינה ואותר בחדרו ע"י עובד המלון. נסיבות מותו הפתאומי טרם התבררו במלואן.

הדיווח הראשוני על הטרגדיה התקבל לפני שעות אחדות במוקד החטיבה הבינלאומית של ארגון זק"א. ברוך נידאם, מנהל החטיבה הבינלאומית בזק״א, מסר כי המאמצים מתרכזים כעת בהליך הבירוקרטי והלוגיסטי המורכב של הבאת המנוח ארצה: "מיד עם קבלת הדיווח במוקד, צוות החטיבה הבינלאומית החל לפעול מול הגורמים המקומיים בתאילנד. המטרה המרכזית שלנו כרגע היא לשחרר את הנפטר בהקדם האפשרי, לקראת הטסתו להמשך קבורה והלוויה פה בישראל".

מלון בתאילנד, צילום: משה שי

מקרה שני בתוך ימים

מוקדם יותר היום דווח כי צעיר ישראלי שרכב על אופנוע נהרג ביום רביעי בתאונת דרכים קטלנית באזור קנצ'נבורי שבמערב תאילנד, לאחר שהתנגש בעוצמה בטנדר. המשטרה המקומית פתחה מיד בחקירה מקיפה לבירור נסיבות התאונה הקשה.

לפי דיווחים בתקשורת המקומית בתאילנד, כוחות ההצלה ושוטרים שהגיעו לזירה מצאו תמונה קשה: טנדר שניזוק קשות בחלקו הקדמי ואופנוע מרוסק שנפגע גם הוא בעוצמה רבה. הרוכב הישראלי הצעיר אותר כשהוא ללא רוח חיים סמוך לאופנוע שעליו רכב, וצוותי הרפואה נאלצו לקבוע את מותו במקום.

תאונת אופנוע קטלנית בתאילנד, צילום: משה שי

המשטרה המקומית ממשיכה לחקור את נסיבות התאונה המדויקות ואת הגורמים שהובילו להתנגשות הקטלנית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר