"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"עם מי עוד אצא לחפש את החופש?": חבריה של נועה שנהרגה בסיני נפרדים
נועה מצאה את מותה כשעסקה בספורט שאהבה - קייטסרפינג, ובמקום שאהבה - סיני • "היא הייתה מהנדסת ביו-רפואית עם מוח של פילוסופית"
"שלהבת אש נדירה". נועה מור ז"ל. צילום: מתוך פייסבוק

"עם מי עוד אצא לחפש את החופש?": חבריה של נועה שנהרגה בסיני נפרדים

נועה מצאה את מותה כשעסקה בספורט שאהבה - קייטסרפינג, ובמקום שאהבה - סיני • "היא הייתה מהנדסת ביו-רפואית עם מוח של פילוסופית"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

נועה מור, מהנדסת ביו-רפואית, נהרגהבתחילת השבועבתאונה טראגית במהלך גלישת קייטסרפינג בסיני. נועה, שמצאה את מותה כשעסקה בספורט שכל כך אהבה, הייתה מהנדסת אשר עסקה בפיתוח אמצעים מתקדמים לניתוחי מוח וגב. היא הותירה אחריה אמא, שני אחים, שני אחיינים וחברים רבים. הלווייתה נערכה היום (חמישי) בבית העלמין בתל מונד.

חבריה הקרובים של נועה, 38 מתל אביב, נפרדו ממנה לאחר היוודע האסון. "אהובה שלי. אור של העולם. אי אפשר לעכל", כתבה אחת מחברותיה הקרובות. "רגלייך כמעט ולא נוגעות בקרקע, מרחפת בדיוק לתוך רעיון או חלום. בחלל של אדם אהוב עוגנת, מאירה, ועושה עוד מקום. הראש רץ כה מהר, בבקשה חכי לנו עוד קצת, שנספיק להתחבר".

לעוף על זה!

כל חדשות התיירות, התעופה, מלונות ומסלולים - אצלכם במייל

נועה מור,צילום: 27א

"שלהבת אש נדירה"

"הצחוק מתגלגל לתוך אינטימיות קסומה של נחת. פעם את ואני בנינו בית לחודשיים תחת עץ. עם מי עוד בעולם הייתי יוצאת כך את החופש לחפש? אתגעגע אלייך לב יפה, ליבי נקרע. שלהבת אש נדירה, חברה שלי יקרה".

גם חבריה למחנה ב"בורדרלנד" (הגרסה הסקנדינבית לקהילת ה"ברנינג מן") תיארו אותה כאישה בעלת יכולות יוצאות דופן שהיו כמעט "מעולם אחר": "נועה הייתה אדם חכם, יפהפה ויצירתי, אבל מעל הכל - חברה יקרה מאוד. היא מתה כשעסקה במשהו שאהבה. היא הייתה מהנדסת ביו-רפואית עם מוח של פילוסופית. המחשבות והיכולות שלה הרגישו לעיתים מעבר לעולם הזה, ועדיין, בגלל הענווה שלה, אולי לא היית מבחין בכך מייד. היא אהבה את הטבע, טיולים וריקוד, ותמיד הייתה שם כדי לעזור לחברים וזרים כאחד".

אסון במהלך החופשה בסיני,צילום: Getty Images

אמנית המקורבת לנועה הקדישה לה יצירה מיוחדת עשויה עץ וסלע, וקראה לסדרת העבודות שלה על שמה - "הרקדניות הנצחיות": "נועה, הו איך שרקדת דרך החיים! ברגע ששמעתי את הבשורה הבלתי נתפסת על מותך, הייתי חייבת להיכנס לסטודיו וליצור דמות של רקדנית שתזכיר לי אותך. בחרתי בעץ סחף עבור הרגליים החזקות שלך שהיו נטועות באדמה שכל כך אהבת, ובזרועות מורמות לשמיים כשאת רוקדת דרך החיים - לעיתים עם מטרה ברורה ולעיתים בצליפה דרך הטבע. האור שלך ימשיך להאיר בכולנו שבורכנו בחברותך. שהריקוד שלך ימשיך בשמיים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו