"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שולף מעטפת כסף ממכון העיסוי - ובורח: תיעוד הישראלי החשוד בגניבה בתאילנד
לאחר שעל פי החשד גנב מעטפות תרומה שהיו מיועדות למקדש מקומי, כעת מתפרסם סרטון התקרית של הישראלי בפאטאיה • צפו
תיעוד גניבת הכסף של הישראלי בתאילנד. צילום: סעיף 27 א'

שולף מעטפת כסף ממכון העיסוי - ובורח: תיעוד הישראלי החשוד בגניבה בתאילנד

לאחר שעל פי החשד גנב מעטפות תרומה שהיו מיועדות למקדש מקומי, כעת מתפרסם סרטון התקרית של הישראלי בפאטאיה • צפו

סהר אברהמי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

תייר ישראלי נעצר בשבוע שעבר בעיר פאטאיה שבתאילנד, לאחר שעל פי החשד גנב מעטפות תרומה שהיו מיועדות למקדש מקומי, בעקבות ויכוח עם מעסה על החזר כספי של כ-300 באט בלבד (כ-9 דולר). כעת מתפרסם סרטון התקרית.

החשוד הישראלי בגניבה ממכון עיסוי בתאילנד %2F%2F השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

האירוע התרחש בשעות הלילה המאוחרות, באזור הרחובות סוי 6 וסוי 5, כשלאחר קבלת עיסוי תאילנדי ביקש הישראלי החזר בטענה שלא היה מרוצה מהשירות. כשהמעסה סירבה, הוא ניגש לדלפק הקבלה, חטף סט מעטפות תרומה שנאספו עבור מקדש Wat Tham Pha Thong שבמחוז פֶּטְצ'בּוּן, וניסה להימלט מהמקום.

נהגי מוניות דו-גלגליות ואזרחים ששהו בסביבה הבחינו במתרחש, רדפו אחריו ועיכבו אותו עד להגעת המשטרה. בחיפוש בכיסיו נמצאו מעטפות התרומה.

הישראלי טען בפני החוקרים כי לא ידע שמדובר בכסף שיועד למקדש, אלא פעל מתוך כעס על סירוב ההחזר. במשטרה התאילנדית הביעו ספק לגבי גרסה זו וציינו כי מדובר במקרה חריג ומביך במיוחד, בשל מעורבות של כספי תרומות דתיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...