חמישה ישראלים תושבי צפת, נהרגו היום (שישי) במרוקו, במהלך ביקור בקברי צדיקים בעיר זאגורה בדרום מזרח המדינה.על פי הדיווחים, רכבם של החמישה איבד שליטה והתהפך, כלל נוסעי הרכב נהרגו כתוצאה מעוצמת התאונה.
כעת ניתן לפרסם את שמותיהם של ההרוגים: נתן שפירא, ישראל שאשא, משה גלנט והאחים שמעון ויוסף חיים תפילינסקי.
חיים ווינגרטן סמנכ״ל ארגון זק״א: ״מרגע קבלת הדיווח על האירוע הקשה אנו פועלים ביחידה הבינלאומית מול הרשויות במרוקו בכדי לזרז את הליך שחרור וזיהוי הגופות, וגם לסייע למשפחות בכל מה שאפשר בכדי להביאם לקבורה".
"ליבי עם המשפחות בשעה קשה זו. בצער כבד נודע לי על תאונת דרכים קשה שאירעה הלילה במרוקו, בה מעורבים מספר תושבי צפת. מרגע קבלת ההודעה אני נמצא בקשר רציף עם משרד החוץ והגורמים הרשמיים המטפלים באירוע ומקבל עדכונים שוטפים על המצב"', מסר ראש עיריית צפת, יוסי קקון.
בחמ״ל עיריית צפת פועלים בתיאום עם הגורמים הרלוונטיים להבאתם בהקדם האפשרי לקבורה בישראל.
צוותי העירייה נמצאים בקשר רציף עם המשפחות ומעניקים להם את כל הסיוע והתמיכה הנדרשים בשעה קשה זו.
ראש העיר יוסי קקון :״אני שב ומחזק את ידי המשפחות השכולות. העיר צפת כולה מרכינה ראש ומשתתפת בצערכם הכבד״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
