"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
נקמת הכיסאות: התייר שלימד לקח את שומרי המגבות
למי מאיתנו לא נמאס מהתופעה המוכרת של אורחים שתופסים כיסאות שיזוף מוקדם בבוקר ונעלמים לשעות ארוכות? תייר בריטי בן 31 החליט לקחת את "מלחמת מיטות השיזוף" צעד אחד קדימה, ונקם באורחים החצופים בדרך יצירתית במיוחד
נקמת הכיסאות. צילום: בינה מלאכותית

נקמת הכיסאות: התייר שלימד לקח את שומרי המגבות

למי מאיתנו לא נמאס מהתופעה המוכרת של אורחים שתופסים כיסאות שיזוף מוקדם בבוקר ונעלמים לשעות ארוכות? תייר בריטי בן 31 החליט לקחת את "מלחמת מיטות השיזוף" צעד אחד קדימה, ונקם באורחים החצופים בדרך יצירתית במיוחד

, עודכן
0השמעה
[object Object]

טום קאונס (31), נופש בריטי ששהה במלון במיורקה, החליט לשים סוף למנהג המעצבן של שריון כיסאות לצד הבריכה. לאחר שנתקל במשך מספר בקרים בשורות של כיסאות תפוסים על ידי מגבות וחפצים אישיים עוד לפני ארוחת הבוקר, הוא תיעד את עצמו בסדרת סרטוני טיקטוק כשהוא מפזר אבקת גירוד חומה-בהירה על המגבות הנטושות. אחד הסרטונים הפך לוויראלי במיוחד וצבר למעלה מ-800 אלף צפיות ברשת.

"החלטתי שדי, ושצריך להתנקם"

"כולנו חווינו את התסכול של לנסות להשיג כיסא שיזוף בחופשה", הסביר קאונס את המניע מאחורי המעשה. "רובנו מקבלים את ההשכמה ב-6 בבוקר כדי להשיג מקום טוב. בחופשה האחרונה שלי החלטתי שדי, ושצריך להתנקם".

לדבריו, הפעולה לא הייתה ספונטנית. קאונס ערך מעקב במשך מספר ימים אחר אורחים ספציפיים שהפכו את תפיסת הכיסאות לדפוס קבוע ולאחר מכן נעלמו לשעות. הקורבן הראשון שלו הייתה אישה בשנות הארבעים המאוחרות לחייה.

היא ובן זוגה נהגו לשריין זוג כיסאות מדי בוקר, למרות שבפועל בילו זמן מועט מאוד ליד הבריכה. קאונס תיאר כיצד בתחילה ניסה לפזר את האבקה תוך כדי הליכה תמימה לכאורה, אך בניסיונות הבאים שדרג את השיטה והחל למרוח ולשפשף את האבקה היטב לתוך סיבי המגבות.

אילוסטרציה,

תוצאות המעשה

התוצאות לא איחרו לבוא. באחד המקרים, קאונס צפה מרחוק באחד מקורבנותיו מתחיל לגרד את רגליו בחוסר מנוחה. לאחר כעשר דקות של סבל, הזינוק למים היה בלתי נמנע. למרבה האירוניה, מצבו של האיש רק החמיר כשיצא מהבריכה, מכיוון שהוא בחר להתנגב בדיוק באותה מגבת נגועה.

יש לציין כי אבקת גירוד, המשמשת לרוב כאמצעי קומי למתיחות, מורכבת מזרעי צמחים המכילים שערות זעירות שגורמות לגירוי מציק בעור. בעוד שחלק מהגולשים הזדהו עם התסכול של קאונס ומצאו את המתיחה משעשעת, התגובות לסרטונים לא היו אחידות והיו כאלו שחשבו שהוא חצה קו אדום. "זה לא בסדר", כתב אחד המגיבים שביקר את הפעולה. "לקחת להם את המגבת - כן. אבל לעשות את זה - לא".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו